Ακόμα σκοράρει ο Χείμαρρος Μαρμαρίνης

Χείμαρρος όνομα και πράμα ήταν η ομάδα της Μαρμαρίνης, που επικράτησε εκτός έδρας του Δία με 1 – 7, παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ!

Η ομάδα του Γιάννη Μπουρνάκα έκανε τους βαθμούς της 17 στον 3ο Όμιλο της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας και βρίσκεται στην 4η θέση της σχετικής βαθμολογίας, έχοντας όμως βλέψεις για… Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας. Στον αντίποδα οι του Δία παρέμειναν με τους τρεις τους βαθμούς στον πάτο της βαθμολογίας του Ομίλου.

Ο Δίας ήταν εκείνος που προηγήθηκε στην αναμέτρηση, πριν πάρει την σκυτάλη του σκοραρίσματος στον αγώνα αποκλειστικά ο Χείμαρρος Μαρμαρίνης. Αρχικά ο Χρήστος Κωνσταντινίδης με πέναλτι ισοφάρισε και στη συνέχεια και πάλι με πέναλτι, ο Κρητικός γύρισε το ματς “τούμπα”.

Ο Γιώργος Τζανέκας πέτυχε το τρίτο τέρμα της ομάδας του Γιάννη Μπουρνάκα, ενώ το δείκτη του σκορ στο 1 – 4 ανέβασε ο Τζουλάι. Ο ίδιος μάλιστα ποδοσφαιριστής πέτυχε και το 1 – 5, πριν δώσει τη θέση του στον Νάτση που πέτυχε το 1 – 6. Το τελικό, 1 – 7, διαμόρφωσε ο Βάρσος.

Η Σύνθεση

Χείμαρρος Μαρμαρίνης (Γιάννης Μπουρνάκας): Μπρούσας, Βλάχος, Νάστος Ι., Γκέκας, Κωνσταντινίδης Γ., Τζουλάι, Φαρμάκης, Βουγλάνης, Κωνσταντινίδης Χρ., Τζανέκας, Κρητικός.

Αγωνίστηκαν και οι: Νάστος Ι. Jr., Γλουστιάνος, Νάτσης, Βάρσος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Καϊμακάκης, Κουτίνα, Λιόλιος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...