Αλλάζει σελίδα ο Πανιώνιος!

Στον Πανιώνιο Νέας Σμύρνης θέλουν να αλλάξουν πράγματα και καταστάσεις και αυτό αποδεικνύεται και από την δημιουργία των ακαδημιών που έχουν γίνει από την έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο σύλλογος της Β΄τοπικής κατηγορίας με «μπροστάρη» τον Γιώργο Μουκάνη, επιθυμεί να αλλάξει τα δεδομένα της ομάδας που υπήρχαν μέχρι τώρα και ανεβάσει τον Πανιώνιο ένα σκαλί πιο πάνω. Αυτό, έχει να κάνει με την άνοδο στην Α΄1 τοπική κατηγορία, όπως και με τη δημιουργία των ακαδημιών.

Πιο συγκεκριμένα, στους «κόκκινους» έχουν ξεκινήσει τα τμήματα των τζούνιορ, παιδικό και εφηβικό και προπονητής των ακαδημιών είναι ο ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην ανδρική ομάδα, Παναγιώτης Παϊτέρης.

Γύρω από τον Γιώργο Μουκάνη βρίσκονται άνθρωποι που ενδιαφέρονται για το καλό του Πανιωνίου, όπου και συμπληρώνουν μία δυνατή διοίκηση, με αυτούς να επιθυμούν να ανεβάσουν την ομάδα κατηγορία στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και να αλλάξουν αρκετά πράγματα που υπήρχαν μέχρι τώρα στο σύλλογο της Νέας Σμύρνης.

Τέλος, να σημειωθεί πως, μετά το πέρας της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ, ο Πανιώνιος Νέας Σμύρνης βρίσκεται στη τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και την ομάδα καθοδηγεί ένας έμπειρος προπονητής που γνωρίζει καλά τη δουλειά του, ο Αποστόλης Κορομηλάς!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...