Αμείλικτος… ο Τζατζάκης

Το 3×3 έκανε η Α.Ε. Βουναίνων, κερδίζοντας με το φτωχό πλην όμως πάντα τίμιο, 1 – 0, την ομάδα της Ελπίς Μεσοχωρίου. Μοναδικός και “χρυσός” σκόρερ για την ομάδα των Βουναίνων, ποιος άλλος, ο Αλέξης Τζατζάκης. Από μία κόκκινη για κάθε ομάδα είχε το ματς.

Στη κορυφή της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας βρίσκονται τα Βούναινα μετά το πέρας τριών αγωνιστικών της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας, κερδίζοντας στην έδρα τους και το Μεσοχώρι. Η Ελπίς στον αντίποδα, έμεινε για μια ακόμη αγωνιστική με τις εντυπώσεις και χωρίς βαθμό στον βαθμολογικό πίνακα της δεύτερης σε τάξη κατηγορία του Νομού.

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε στο 70′ ο Αλέξης Τζατζάκης, ο οποίος αφού πήρε την ασσίστ από κεφαλιά προς τα πίσω του Λέανδρου Γκατζούλη, από θέση τετ – α – τετ δεν αστόχησε για το μοναδικό τέρμα που έκρινε και την συνάντηση το απόγευμα του Σαββάτου.

Στη φάση του τέρματος όμως, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων, Λικάι, για εξύβριση. Έτσι, ο Καλογιάννης θυσιάστηκε για να καθίσει κάτω από τα δοκάρια ο Ζήσης Φράντζας για το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Στο 90′ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει το παιχνίδι, εάν ο Πετκολάι από θέση τετ – α – τετ, κέρδιζε τον Δούνια, ο οποίος και κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως στο 90′ και οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη – κόκκινη ο Γιώργος Χατζηλιάδης.

Από πλευράς διοίκησης της Ελπίς Μεσοχωρίου, εκφράζονται ευχαριστίες για την φιλοξενεία των Βουναίνων, ενώ παράλληλα εκφράζουν τη συγνώμη στηξ διοίκηση των Βουναίνων για τη συμπεριφορά του Λικάι στην φάση της αποβολής του.

Οι Συνθέσεις

Α.Ε. Βουναίνων (Βασίλης Ταχτιντής): Δούνιας, Βλησαρούλης, Νεράντζης (46′ Κατσιώτης), Σουπεκιώτης, Μούμος, Μερτζανίδης Ηλ., Χατζηλιάδης, Κορδέλας (77′ Κορδέλας), Τζατζάκης (90′ Καλικάκης), Χριστοδούλου, Γκατζούλης. (85′ Ρουμελιώτης).

Ελπίς Μεσοχωρίου (Φάνης Τσέλιος): Λικάι, Χαράλαμπος, Καρακώστας, Μουσιάρης (80′ Μούσιος), Φράντζας Ρ., Λέτσιος, Μαρκούγιας, Καλογιάννης (70′ Φράντζας Ζ.), Κουζιώνης (70′ Γκαραβέλης), Πετκολάι, Καραμάνος (65′ Καραγιάννης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Ακρίβος, Τέγος, Παπαγεωργίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...