«Αμερικάνικη» νίκη για το Χειμάδι

Μετά από ένα χρόνο στην Α΄1 ΕΠΣΛ, ο Ολυμπιακός Χειμαδίου επέστρεψε στην κατηγορία που του ταιριάζει καλύτερα. Στην Β΄ ΕΠΣΛ. Και από την πρεμιέρα έδειξε πως και φέτος θα κάνει «κουμάντο» στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα του 3ου Ομίλου.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο τελευταίο ημίωρο της αναμέτρησης να πάρουν «αέρα» δύο τερμάτων χωρίς να χάσουν τα ηνία του ματς σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.

Στο 65ο λεπτό ο Αντώνης Λίταινας με σουτ από πλεονεκτική θέση έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγό στο παιχνίδι, για να έρθει ο Βασίλης Τσιαγκούλης το 70′ να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του Χειμαδίου.

Υο μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο σκορ στο 85′ με τον Βασίλη Νούσια με σουτ από πλεονεκτική θέση.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Χειμάδι είχε δύο δοκάρια με τους Τσιαγκούλη με σουτ (κάθετο) και Καραντώνη με κεφαλιά (οριζόντιο).

Οι Συνθέσεις

Ολυμπιακός Χειμαδίου (Γιώργος Νούσιος): Τζικόπουλος, Παναγιωτίδης, Τόπης Π., Κοτζαμανίδης, Νούσιος Γ., Αχ., Γκόλαντας, Νούσιος Γ.Β., Καραντώνης Γ., Λίταινας Αντ. (75′ Δαλαμπύρας), Μπάτζιος (65′ Κουτσώνας), Τσιαγκούλης (70′ Λίταινας Στ.).

Αστήρ Μελισσοχωρίου (Ηλίας Αράπης): Κουκούτσης, Βαλώζος, Παπαϊωάννου (60′ Βογιατζής), Αβδουλάς, Καραπέτσας, Λιάγκας, Χατζής, Παπαδημητρίου (46′ Σδράλης), Τζεμολάρι (80′ Ευαγγέλου), Κουτσογιάννης, Νούσιας Β.

Διαιτητική Τριπλέτα
Τέγος Άγγ., Τσολακίδης, Μπακαλμπάσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com