Αμφίβολος ο Κάμπος για Λαμία

Πρόβλημα με την συμμετοχή του Τζάλμα Κάμπος στον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία προέκυψε στον ΠΑΟΚ, λόγω ενός προβλήματος στο δικέφαλο. Ξεκαθαρίζει το επόμενο διήμερο.

Ο Αγκολέζος μεσοεπιθετικός του «Δικεφάλου» αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα (λόγω διάταση στο δικέφαλο) και η συμμετοχή του στον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στη Λαμία θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες δύο μέρες.

Πιο αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Παίκτες και τεχνικό επιτελείο συνεχίζουν, σοβαροί και αποφασισμένοι, την μάχη τους για την κατάκτηση των στόχων τους. Η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στην Λαμία το Σάββατο βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η προπόνηση της Τρίτης περιελάμβανε δουλειά σε τρεις τομείς. Αρχικά ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, στην συνέχεια δουλειά πάνω στο τακτικό κομμάτι και για φινάλε εξάσκηση στα τελειώματα των φάσεων.

Ο Τζάλμα Κάμπος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω μιας διάτασης στον δικέφαλο και η συμμετοχή του στον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στην Λαμία θα κριθεί από την αντίδραση του οργανισμού του τις δύο επόμενες μέρες. ΟΛέο Μάτος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Την Πέμπτη (15.02) το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου θα προπονηθεί στις 11:00 στην Νέα Μεσημβρία».

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...