Ανακοίνωση – Καταγγελία του Α.Ο. Χειμαδίου κατά διαιτητή

Ανακοίνωση – καταγγελία κατά του διαιτητή της αναμέτρησης, Α.Ο. Χειμαδίου – Άρης Κολουρίου (2 – 5), Χρήστου Σούλη, δεχθήκαμε από το σωματείο του 3ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας, Α.Ο. Χειμαδίου.

Η Ανακοίνωση του Σωματείου:

“Κατά το χθεσινό παιχνίδι Α.Ο. Χειμαδίου – Άρης Κουλουρίου στις 15/12/18, διαμαρτυρόμαστε έντονα κατά του διαιτητή, Χρήστου Σούλη.

Ενώ το παιχνίδι ήταν 1 – 1 και ήταν να προηγηθούμε σε 2 – 1 σε ανατροπή του Τζούρα από τον τερματοφύλακα του Κουλουρίου, τελευταίου παίκτη με τα δύο πόδια, ο διαιτητής δεν έδωσε τίποτα και στην επόμενη επίθεση των φιλοξενουμένων έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι που ακόμη και οι αντίπαλοί μας δεν το πίστευαν με αποτέλεσμα να αποβάλλει τον αμυντικό μας, Παναγιώτη Τόπη με αιτιολογία ότι τον εξύβρισε.

Επίσης δεν μας έδωσε άλλο ένα καθαρό πέναλτι ενώ το σκορ ήταν 1 – 2 σε ανατροπή μέσα στη περιοχή. Επίσης δεν έδωσε δύο έμμεσα όταν δύο φορές η μπάλα επιστράφηκε στον τερματοφύλακα από αμυντικούς. Παράλληλα δεν τιμωρούσε τους αντιπάλους μας όσο σκληρά και αν αγωνιζόντουσαν, ενώ εμάς μας τιμωρούσε με το παραμικρό.

Επίσης δεν δεχόταν να μιλήει με τον αρχηγό της ομάδας μας, τον οποίο και απειλούσε πως θα τον “κοκκινήσει” και θα αποβάλλει από το παιχνίδι. Τέλος, σε ποδοσφαιριστή της ομάδας μας είπε πως αν δεν μπορείτε να παίξετε ποδόσφαιρο, μην παίζετε και καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα ειρωνευόταν τους ποδοσφαιριστές μας.

Άριστοι οι βοηθοί του, Ντελέζος και Στάικος”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...