Ανανέωσαν Κουμπούρας – Καραλούλης, αποκτήθηκε ο Γαλάνης

Με γοργό ρυθμό αλλά και με την δέουσα προσοχή συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον Οικονόμο Τσαριτσάνης εν όψει της νέας περιόδου, που τον βρίσκει να επιστρέφει μετά από διετή απουσία στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Οι νέες κινήσεις της διοίκησης του Χρήστου Μουλτσιά αφορούν σε δύο ανανεώσεις και μία απόκτηση ποδοσφαιριστή, οι οποίοι τίθενται στην διάθεση του Κώστα Κατσάρα για την νέα αγωνιστική πρόκληση που περιλαμβάνει – πέρα από τις υποχρεώσεις σε επίπεδο πρωταθλήματος – και την συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδος με την νέα του μορφή.

Στο δυναμικό του συλλόγου της Τσαριτσάνης θα παραμείνουν για την νέα περίοδο δύο ακόμη από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της περυσινής εκπληκτικής πορείας, ο 30χρονος αμυντικός στυλοβάτης Λάζαρος Κουμπούρας και ο 21χρονος μέσος Βασίλης Καραλούλης, ο ΜVΡ και σκόρερ του τελικού κόντρα στον Αχιλλέα Φαρσάλων.

Παράλληλα, στο έμψυχο υλικό του Οικονόμου εντάχθηκε ο 22χρονος αμυντικός Παναγιώτης Γαλάνης που αγωνιζόταν πέρυσι στον “Τύρναβο 2005” και – με την ευκαιρία αυτή – επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες προς την πρώην ομάδα του για την άψογη συνεργασία της προηγουμένης περιόδου.

Τα πρώτα φιλικά

Οριστικοποιήθηκε η τέλεση των τριών πρώτων φιλικών αγώνων του Οικονόμου με αντιπάλους από τον χώρο της Γ’ Εθνικής.Οι αγώνες αυτοί είναι:

Σάββατο 18/8 Οικονόμος – Μετέωρα Καλαμπάκας
Σάββατο 25/8 Οικονόμος – Νίκη Βόλου
Σάββατο 8/9 Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Οικονόμος.

Σε ενδιάμεσες ημερομηνίες θα διεξαχθούν φιλικοί αγώνες με αντιπάλους ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων, ενώ η διεξαγωγή και άλλων ισχυρών φιλικών τον Σεπτέμβριο θα εξαρτηθεί από την ακριβή ημερομηνία έναρξης των επισήμων υποχρεώσεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...