Ανανέωσαν την σχέση εμπιστοσύνης

Ιπποκράτης Λάρισας και Θανάσης Κολονιώτης θα συνεχίσουν μαζί και τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, μιας και όπως ανακοινώθηκε από τον σύλλογο οι δύο πλευρές αφού μείναν ικανοποιημένες από την μέχρι τώρα συνεργασία τους, ανανεώσαν την εμπιστοσύνη τους και για την σεζόν 2017/18.

Συνάντηση κορυφής προ ημερών μεταξύ του προέδρου κ. Μπαλαμούτη, του τεχνικού διευθυντή κ. Εμμανουήλ και του τεχνικού κ. Κολονιώτη με θέμα τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς που όπως όλα δείχνουν η ομάδα μας θα παίζει στην Β΄ κατηγορία.

Απο την σύσκεψη κατ΄ αρχάς επήλθε συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας με τον κ. Κολονιώτη, για ένα ακόμα χρόνο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, με την στήριξη και συνεργασία του κ. Εμμανουήλ. Αποφασίσθηκε να ακολουθηθεί το ίδιο πετυχημένο πλάνο της χρονιάς που πέρασε, δηλ. νέα παιδιά, καλό ποδόσφαιρο, καλό κλίμα.

Δεν θα υπάρξουν αποχωρήσεις παικτών, ενώ θα προστεθούν μόνο δύο με τρείς, για να καλύψουν κενά που θα υπάρξουν από τα αποτελέσματα των εξετάσεων των μαθητών και κυρίως που θα περάσουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com