Ανανέωσεις συμβολαίων στην ΑΕΛ (Vid)

Ανανεώσεις συμβολαίων ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ, προανήγγειλε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, κάνοντας λόγο για ανανέωση των συμβολαίων των Ντέλετιτς, Φατιόν, Γκόλια και Ρέντζα, ενώ δεν έκρυψε το γεγονός πως προσφάτως ο Γιάννης Μασούρας ανανέωσε το συμβόλαιό του για ακόμη τρία χρόνια με τους “βυσσινί”.

Πιο Αναλυτικά:

“Πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα έχουν ανανεώσει τα συμβόλαιά τους για περισσότερο χρόνο και ποδοσφαιριστές που λήγουν και σε δύο χρόνια τα συμβόλαιά τους. Δηλαδή ο Ντέλετιτς, ο Φατιόν, ο Γκόλιας που έχουν συμβόλαιο για αρκετό χρόνο. Ήδη ο Μασούρας ανανέωσε για άλλα τρία χρόνια, ο Ρέντζας που τελειώνει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι θα ανανεώσει και αυτός για άλλα τρία χρόνια.

Όλοι δηλαδή οι ποδοσφαιριστές που είναι αυτή τη στιγμή στην ομάδα έχουν συμβόλαια μεγάλης διάρκειας, εκτός του Περόνε. Είμαι ικανοποιημένος γιατί μετά την μεγάλη αμφισβήτηση που είχαμε στα παιχνίδια του πρωταθλήματος στο δεύτερο γύρο και η εικόνα μας δεν ήταν καλή, τώρα είμαστε στο σωστό δρόμο”. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...