Ανανέωσε με την εμπειρία ο Ηρακλής Λάρισας

Κύμα ανανεώσεων στον Ηρακλή Λάρισας, όπου μετά τους Χρήστο Χατζηλιάδη και Θάνο Τριανταφυλλόπουλο αλλά και τον Πέτρο Καραναστάση που θα είναι στο τεχνικό τιμ, ανανέωσαν πέντε ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, με τη φανέλα του Ηρακλή στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής κατηγορίας θα αγωνίζονται οι Πέτρος Ψωμολιάς, Θάνος Γιαννακόπουλος, Αποστόλης Νάστας, Σπύρος Ζαφειρίου και Γιώργος Κακαβίτσης, όπου συμφώνησαν για την ανανέωση της συνεργασίας τους με την ομάδα της Νεάπολης.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή Λάρισας:

«Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με το επιτυχημένο προπονητικό δίδυμο του Χρήστου Χατζηλιάδη και Θάνου Τριανταφυλλόπουλου, αλλά και την είσοδο στο προπονητικό τιμ του Πέτρου Καραναστάση, ως προπονητή τερματοφυλάκων, ο Ηρακλής Λάρισας ανακοινώνει με περηφάνια και αποδεικνύοντας ότι είναι πραγματική οικογένεια την ανανέωση της συνεργασίας με:

1. Πέτρος Ψωμολιάς: Ο υψηλόσωμος σέντερ μπακ της ομάδας και στυλοβάτης της άμυνας του Ηρακλή, από τον Ιανουάριο του 2016 μαζί μας, σε χαρές και λύπες, δε θα μπορούσε να λείψει από τη Γ Εθνική.

Ο ‘’Πετράν’’ είναι εδώ.

2. Θάνος Γιαννακόπουλος: Το μοτέρ της άμυνας του Ηρακλή, ο παίκτης που δεν έχασε λεπτό σε όλο το πρωτάθλημα φέτος, ήταν μονόδρομος για μας η ανανέωση της συνεργασίας μαζί του.

Να ‘σαι υγιής Θάνο και να μην χάσεις ούτε ένα λεπτό και φέτος.

3. Αποστόλης Νάστας: Ο μίστερ ‘’κάθετη πάσα’’ ο αθόρυβος παίκτης που έκανε καταπληκτική χρονιά δεν θα μπορούσε να αφήσει την γειτονιά του. Η Νεάπολη του ανήκει.

4. Σπύρος Ζαφειρίου: Ο ‘’κοντός διάολος’’, που τιμάει με την παρουσία του την ομάδα μας, μαζί με τον Πέτρο οι πιο παλιοί παίκτες μας, κέρδισε το δικαίωμα να δείξει ξανά στη Γ Εθνική πως “παίζεται το τόπι”. Μαζί με τον Αποστόλη Νάστα και το Θάνο Γιαννακόπουλο παιδιά της Νεάπολης, παιδιά του Ηρακλή μας.

5. Γιώργος Κακαβίτσης: Ο ‘’Μίστερ Γκολ’’ ήρθε τον Ιανουάριο στην ομάδα μας, την αγάπησε με το καλημέρα, και με 13 γκολ με την ομάδα του Ηρακλή στο πρωτάθλημα, ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας, οδήγησε τον Ηρακλή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Κάκα-Γκολ ήρθε για να μείνει. Και Συνεχίζουμε…».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...