Ανανέωση Λυκοκώστα και τέσσερις αποχωρήσεις στην Ανάβρα

Ο σχεδιασμός στην Προοδευτική Ανάβρσς ξεκίνησε και η διοίκηση γνωστοποίησε πως ο Γιώργος Λυκοκωστας θα συνεχίσει στο τιμόνι του συλλόγου που από τη νεα σεζόν θα αγωνίζεται στην Α’ 1 τοπική κατηγορία.

Από την άλλη, από την ομάδα της Ανάβρας αποχωρούν οι Γιώργος Μπούρας και Φίλιππος Μαρκολέφας για επαγγελματικούς λόγους, όπως και ο Αντώνης Γκαραλιάκος που θα συνεχίσει τη καριέρα του σε ομάδα της Μαγνησίας.

Τέλος, η Ανάβρα ευχαρίστησε και τον Γιάννη Σχοινά για τη προσφορά του στην ομάδα, με τον ίδιο να σταματά το ποδόσφαιρο κι ενώ πλέον θα βρίσκεται στο πάγκο του Σμολικα Φαλάνης ως άμεσος συνεργάτης του Βασίλη Μπακογιάννη.

Πιο Αναλυτικά η ανακοίνωση τωνβυσσινί” :

“Μια πετυχημένη χρονιά τελείωσε για την προοδευτική και μία αρχίζει. Έτσι ήρθε η ώρα των αποχωρήσεων και των ανανεώσεων. Με συγκίνηση αποχαιρετάμε τους Γιώργο Μπούρα και Φίλιππο Μαρκολέφα, που για επαγγελματικους λόγους φεύγουν από το νομό. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην ομάδα, τους ευχόμαστε τα καλύτερα και ελπίζουμε κάποια στιγμή να ξαναβρεθούμε. Τον Γιάννη Σχοινά που σταμάτησε το ποδόσφαιρο, αλλά είναι πάντα κοντά μας. Και τον Αντώνη Γκαραλιάκο που συνεχίζει σε ομάδα της Μαγνησίας. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες και ο προπονητής Γιώργος Λυκοκώστας συνεχίζουν και στη νέα σεζόν, για μία επιτυχημένη χρονιά στην Α 1 κατηγορία. Δεν σταματάμε όμως εδώ. Διοίκηση και προπονητής είναι σε αναζήτηση και άλλων παικτών που θα βοηθήσουν την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...