Αναστασιάδης: «Θα είναι σκληρό το πρωτάθλημα»

Ο στόπερ της Λαμίας αναφέρθηκε στη σεζόν που ξεκινά σε μερικές ημέρες

Για την κατάσταση της Λαμίας ενόψει του αγώνα με τον Αρη, αλλά και γενικότερα τη νέα σεζόν που ξεκινά μίλησε ο Ανεστης Αναστασιάδης στο «Αθλητικό Μετρόπολις». 
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ 
Για την κατάσταση της Λαμίας: «Ανυπομονούμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την προετοιμασία του αγώνα της Δευτέρας με τον Αρη. Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ πιο δύσκολο από πέρυσι, οι τρεις ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα είναι σχεδόν στο ίδιο επίπεδο. Οι άλλες ομάδες που θα παλέψουν για την επιβίωση θα παρουσιαστούν πολύ ανταγωνιστικές. Θα είναι ένα σκληρό πρωτάθλημα μέχρι τέλους. Αν ισχύει αυτό με τον τέταρτο από το τέλος που θα παίξει μπαράζ, τότε θα γίνει ακόμη πιο σκληρή μάχη».
 
Για τον αγώνα με τον Αρη: «Και ο Αρης και ο ΟΦΗ είναι δύο ιστορικές ομάδες που έλειψαν από την Σούπερ Λιγκ, θα δώσουν μια διαφορετική χροιά στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Αρης έχει κάνει ένα μεγάλο ντεμαράζ μεταγραφών με παιδιά από υψηλά πρωταθλήματα, οι απαιτήσεις είναι μεγάλες γιατί ο Αρης είναι μεγάλη ομάδα, έχει ξοδέψει πολλά χρήματα και δεν ηττήθηκε στα φιλικά. Περιμένουμε ένα μεγάλο αντίπαλο και να ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα για εμάς. Οι υγιείς ιστορικές ομάδες δίνουν μεγάλο ενδιαφέρον, έχουν μεγάλη δυναμική και brand name, όταν τέτοιες ομάδες μπορούν να διεκδικούν πρωτάθλημα ή Κύπελλο ή έξοδο στην Ευρώπη τότε ο ανταγωνισμός είναι ακόμη μεγαλύτερος».
 
Για το τι άλλο χρειάζεται το πρωτάθλημα για να φέρει τον κόσμο πίσω στα γήπεδα: «Αυτά τα βήματα που έχουν γίνει, η αξιοκρατία και το VAR που θα μπει από τον Δεκέμβριο που μπορεί να βοηθήσει σε δύσκολα παιχνίδια που κρίνουν πρωτάθλημα. Ολα αυτά που πρέπει να γίνει αξιοποίηση του προϊόντος. Πρέπει να σταματήσουν οι μεγάλες ομάδες τις αντεγκλίσεις και να βοηθήσουμε όλοι για να έρθει περισσότερος κόσμος στα γήπεδα».
 
Για το αν θα βοηθήσει το VAR: «Στο Μουντιάλ είδαμε κάποιες αποφάσεις που διαμόρφωσαν αποτέλεσμα και έδειξαν πως είτε κάνει λάθος ο διαιτητής είτε είναι σωστή η τεχνολογία. Αν σταματήσουμε να το επικαλούμαστε κάθε τρεις και λίγο και υπάρχει σωστή αντιμετώπιση όπως στο Μουντιάλ, θα πάμε ένα βήμα παρακάτω. Θα σταματήσουν όλοι να ασχολούνται με την διαιτησία, θα σταματήσουμε να ρίχνουμε το φταίξιμο στους διαιτητές και ίσως αυτό μας βοηθήσει να πάμε ένα βήμη παρακάτω».

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...