Ανταγωνιστικός και τη νέα χρονιά θέλει να είναι ο Δωτιέας Αγιάς!

Ο Δωτιέας Αγιάς θέλει να παρουσιαστεί και πάλι ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα της Α΄τοπικής κατηγορίας την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν 2019 – 20!

Η ομάδα της Αγιάς με τον Γιάννη Βαΐτση στη τεχνική ηγεσία που έκανε δέκα προσθήκες ποδοσφαιριστών στο μεταγραφικό «παζάρι» του καλοκαιριού, κάνει τη προετοιμασία της καθημερινά στο γήπεδο της Αγιάς ενόψει και της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Μάλιστα, από τη περσινή διοίκηση παρέμειναν όλοι έτσι ώστε να προσφέρουν για το καλό της ομάδας, ενώ στη διοίκηση προστέθηκε και ο Κυριάκος Καφανέλης και μάλιστα κατέχει τη θέση του προέδρου!

Ο Δωτιέας Αγιάς έχει ως στόχο να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός τη νέα χρονιά και να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Λάρισας…

Το Μεταγραφικό «Παζάρι»

Ήρθαν: Μαλάκος (Ατρόμητος Παλαμά), Καρβούνης (Κιλελέρ), Παπαγιαννούλης (Κιλελέρ), Γιαννουλέας (Προοδευτική Ανάβρας), Γιώργης (Τοξότης Λάρισας), Κόκκινος (Λάρισα 2012), Μπαρούτζας (Κ19 Απόλλων Λάρισας) Τσικρίκης (Κ17 Απόλλων Λάρισας), Γούτος Ν. (Αμπελωνιακός), Σπετίμ (Φιλοκτήτης Μελιβοίας).

Έφυγαν: Γελαλής (Φαλανιακός), Ποτόσογλου (Οικονόμος Τσαριτσάνης), Πασιάς (Φιλοκτήτης Μελιβοίας).

Κυριάκος Καφανέλης (Πρόεδρος): «Να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλα τα σωματεία που αγωνίζονται στην Α΄τοπική κατηγορία και ιδιαίτερα στην ομάδα μου, στη διοίκηση στον προπονητή, τους παίκτες και τους φίλαθλους της Αγιάς να ευχηθώ υγεία σε αυτούς και τις οικογένειες τους. Φέτος ξεκίνησε μία νέα προσπάθεια στη διοίκηση που παρέμεινε το περσινό διοικητικό συμβούλιο και μπήκα στη θέση του προέδρου. Στόχος για εμάς είναι να κερδίζουμε κάθε Κυριακή και να πετύχουμε ότι καλύτερο γίνεται…».

Γιάννης Βαΐτσης (Προπονητής): «Με τη σειρά μου θέλω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους. Να αποφύγουμε τους τραυματισμούς. Με την ομάδα του Δωτιέα θέλουμε τη νέα χρονιά να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο νέο πρωτάθλημα. Προχωρήσαμε σε μία σειρά από μεταγραφές και θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα αρκετά καλό σύνολο».

Ζήσης Μαλάκος (Ποδοσφαιριστής): «Να έχουμε μία καλή χρονιά και μακρυά από τραυματισμούς. Επέστρεψα στο λαρισινό ποδόσφαιρο από μία πολύ καλή περσινή χρονιά και θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση».

Γιώργος Καρβούνης (Ποδοσφαιριστής): «Είμαι σε μία νέα ομάδα και ευελπιστώ ότι όλοι μαζί θα πετύχουμε στο τέλος τους στόχους για τη νέα χρονιά. Θα αγωνιζόμαστε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη και θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Κώστας Γιαννουλέας (Ποδοσφαιριστής): «Έρχομαι από τη Προοδευτική Ανάβρας στον Δωτιέα και θέλω να έχουμε μία πολύ καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα. Θέλω να ευχηθώ σε όλους ασχολούνται με τον αθλητισμό να έχουν καλή χρονιά δίχως τραυματισμούς».

Τα φιλικά

31/08 Συμμετοχή στο τουρνουά της Αγιάς
05/09 Μακρυχώρι Καρδίτσας – Δωτιέας Αγιάς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...