Αντετοκούνμπο: Έρανος για να ολοκληρωθεί γκράφιτι του στο Μιλγουόκι! (pics & vid)

Η προσπάθεια ενός δημιουργού γκράφιτι στο Μιλγουόκι να ολοκληρώσει ένα γκράφιτι με την μορφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχει ευαισθητοποιήσει την πόλη.

Ο Σον ΝτιΚέι έχει γίνει θέμα στα μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ, καθώς προσπαθεί να τελειοποιήσει το γκράφιτι του «Greek Freak», αλλά χρειάζεται βοήθεια, αφού δεν έχει άλλα χρήματα για να ολοκληρώσει το αριστούργημά του.

Ο καλλιτέχνης είχε ήδη δημιουργήσει τον Κρίστιαν Γέλιτς των Μιλγουόκι Μπρούερς και με τους Μπακς να έχουν μπει στα playoffs, αποφάσισε να βάλει τον Giannis να τού κάνει παρέα.

Ο ΝτιΚέι έχει ήδη ξοδέψει 8 ώρες για την παρούσα μορφή του Αντετοκούνμπο, χρειάζεται, όμως, την βοήθεια της κοινότητας, καθώς ξέμεινε από χρήματα, και δεν μπορεί να αγοράσει τα εργαλεία που χρειάζεται. Έτσι, δημιούργησε λογαριασμό στην γνωστή ιστοσελίδα «gofundme», για να μπορέσει να τελειοποιήσει τον Αντετοκούνμπο. Ο στόχος είναι να συγκεντρώσει $2.500 κι έχει φτάσει στα $1.115.

«Είχα ζωγραφίσει τον Γέλιτς πριν γίνει MVP, οπότε τώρα ζωγραφίζω και τον Γιάννη πριν γίνει MVP. Είναι εύκολο να τον θαυμάζεις, επειδή είναι διασκεδαστικό να τον παρακολουθείς να παίζει, αλλά όταν βλέπεις πως συμπεριφέρεται στους ανθρώπους και στην κοινότητα… Νιώθω πως νοιάζεται πραγματικά για το Μιλγουόκι, κάτι που τον βάζει στην κορυφή για μένα», δήλωσε ο ΝτιΚέι.

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...