Αντωνίου: «Ακόμη και με χίλια ευρώ θα συμβιβαζόμουν»

Για τις οφειλές του Ηρακλή προς το πρόσωπό του μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή ο Γιάννης Αντωνίου.

Ορατό είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει αφαίρεση βαθμών από το Γηραιό, καθώς υπάρχουν ακόμη οφειλές στον πρώην ποδοσφαιστή του. Ο Αντωνίου, φιλοξενούμενος στον Metropolis 95.5, τόνισε πως είχε τη διάθεση να έρθει σε συμβιβασμό με την κυανόλευκη ΠΑΕ, όμως οι άνθρωποι του Ηρακλή δεν ανταποκρίθηκαν ποτέ.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

Για το αν πληρώθηκε: «Δεν πήρα καθόλου χρήματα. Πήγα και πριν δύο μέρες και χθες στην τράπεζα και είδα πως δεν μπήκαν καθόλου χρήματα. Κανείς δεν με ειδοποίησε από τη διοίκηση του Ηρακλή. Από τις ιστοσελίδες ενημερώθηκα ότι επιστρέφουν οι βαθμοί και ότι πληρωθήκαμε εγώ και ο Μπλέτσας. Όμως πήγα στην τράπεζα και είδα ότι δεν μπήκαν χρήματα».

Για το διάστημα που έπαιξε στον Ηρακλή: «Ήρθα το καλοκαίρι αφού δοκιμάστηκα. Δεν έπαιξα καθόλου, δεν έκανα καμία συμμετοχή».

Για τα χρήματα που του οφείλονται: «Βάσει της προσφυγής είναι 9780 ευρώ. Όταν έφυγα με χρωστούσαν τέσσερις χιλιάδες. Εγώ τρεις χιλιάδες τους ζήτησα, αλλά έστω και ένα χιλιάρικο να μου έδιναν θα συμβιβαζόμουν. Δεν μου έδωσαν τα χρήματα αυτά και μου αντιπρότειναν κάτι απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου. Να πάρω χίλια ευρώ τον Μάιο. Δεν ήθελα να κάνω κακό στην ομάδα. Ο τρόπος συμπεριφοράς με ενόχλησε».

Για το αν θα απέσυρα τώρα την προσφυγή παίρνοντας λιγότερα χρήματα: «Εξαρτάται από το πόσα λιγότερα. Δεν είναι τα λεφτά το θέμα. Είναι ότι δεν μου άρεσε η συμπεριφορά. Μπορεί να συμβιβαστώ. Όμως, δεν με ειδοποίησε κανείς ακόμη. Και εδώ που τα λέμε δεν είναι και πολλά τα χρήματα. Πιστεύω ότι έχουν να τα δώσουν. Απλώς το καθυστερούν μήπως συμβιβαστώ και γλιτώσουν κάποια χρήματα παραπάνω».

 

 

Πηγή: sport-fm.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com