Αντωνίου: «Εφικτή η κατάκτηση του Κυπέλλου»

Αισιόδοξος για την πορεία της ΑΕΛ εμφανίστηκε ο νέος προπονητής των… βυσσινί Σωτήρης Αντωνίου αναφέροντας μεταξύ άλλων πως είναι εφικτή η κατάκτηση του Κυπέλλου.

Τον νέο της προπονητή παρουσίασε η ΑΕΛ την Δευτέρα το απόγευμα, με τον Σωτήρη Αντωνίου να αναφέρει μεταξύ άλλων πως είναι εφικτή η κατάκτηση του Κυπέλλου. Αναλυτικά ο νεαρός τεχνικός επισήμανε: «Είναι μία ιδιαίτερη στιγμή για μένα η σημερινή. Το να είμαι προπονητής σε μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΛ είναι όνειρο. Μιας ομάδας η οποία έχει πάρει πρωτάθλημα, Κύπελλα έχει αγωνιστεί στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μια πόλη αναπνέει και ζει γι αυτή την ομάδα. Είναι μεγάλη τιμή και μεγάλη ευθύνη. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και αυτά που πιστεύει για μένα. Αυτά τα οποία θέλει να δει από μένα. Ολοι αυτοί που πίστεψαν στον προπονητή Αντωνίου.

Δεν έτυχε να αγωνιστώ στην ΑΕΛ στα χρόνια της Α Εθνικής και να είμαι ποδοσφαιριστής της. Με αξιώνει όμως ο Θεός να είμαι ως προπονητής.

Ξέρω από πίεση και ιδιαιτερότητες. Νομίζω πως έχω το πακέτο. Ταιριάζω σε αυτή την ομάδα. Με σκληρή δουλειά και την αγάπη που έχω για το ποδόσφαιρο ελπίζω να βοηθήσω στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Θέλω να μπω γρήγορα στα βαθιά και να κοιτάξω το επόμενο επίσημο παιχνίδι».

Για το τεχνικό τιμ: «Θα το συζητήσουμε με τον κ. Κούγια. Εντός των ημερών θα αποφασιστεί».

Για τις 15 μέρες που θα έχει σίγουρα ως προετοιμασία: «Είναι πλεονέκτημα γιατί πάει ένας καινούριος προπονητής Για να περάσει τα μηνύματα τα οποία θέλει και τον μάθουν και οι παίκτες».

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Είναι κάτι το οποίο είναι εφικτό. Την θεωρώ καλύτερη ποιοτικά ομάδα των τελευταίων ετών την ΑΕΛ. Έχει πάρει αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι. Αυτή η ομάδα έχει νοοτροπία νικητή. Τέτοια έχω κι εγώ και θα τα δώσω όλα για να το καταφέρω αυτό. Νομίζω ότι δεν αρμόζει στον χαρακτήρα μου να έλεγα απλά πως θέλω μία καλή πορεία.

Για το πέρασμα με την Πάτρα: «Ήταν κάτι που πέρασε. Είχα ένα πρόβλημα οικογενειακό πρόβλημα και αποχώρησα».

 

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...