«Αν δεν πίστευα πως με την ΑΕΛ μπορώ να κάνω μια καλή πορεία δεν θα ερχόμουνα»

Τον 35χρονο Σέρβο γκολκίπερ, Μπροριβόγε Ρίστιτς παρουσίασε η ΠΑΕ ΑΕΛ το πρωί της Παρασκευής (24/05) στα γραφεία της ΠΑΕ.

Τον ποδοσφαιριστή καλωσόρισε στην ΑΕΛ ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σωτήρης Μάρκου.

Πιο Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ΑΕΛ. Στη Σερβία όλοι γνωρίζουν την ΑΕΛ, γνωρίζουν ότι έχει ένα πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα. Αρκετοί Σέρβοι παίζουν στην ΑΕΛ μου είπαν τα καλύτερα για την ομάδα. Πως είναι μια καλή περιοχή για εμάς τους Σέρβους. Είμαι επίσης πολύ χαρούμενος καθώς ο προπονητής είναι Σέρβος και θα έχουμε καλή σχέση. Επίσης ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, ο κ. Μιλόγιεβιτς που έχει παίξει αντίπαλος με την ΑΕΛ, μου είπε τα καλύτερα για την ομάδα».

Για την επιλογή του να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά το πέρασμά του πέρυσι από τον Πανσερραϊκό…

«Πριν έρθω στον Πανσερραϊκό αγωνιζόμουν στη Σλοβενία σε ομάδα που έπαιζε στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Όταν ήρθα στον Πανσερραϊκό ήρθα γιατί ήθελα να ανοίξω μια νέα πόρτα στη καριέρα μου. Δεν με ενδιέφερε που αγωνιζόταν η ομάδα καθώς εμπιστεύτηκα την ευκαιρία που μου δινόταν να έρθω σε μια νέα αγορά. Σε αυτήν της Ελλάδας. Πολλοί μου είπαν γιατί από το Γιουρόπα Λιγκ και ομάδα Α΄ κατηγορίας πήγα σε ομάδα Β΄ κατηγορίας, όμως το είδα ως ένα νέο παράθυρο στη καριέρα μου. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις πως πάνε τα πράγματα. Κάποιες φορές μπορεί να πάνε καλύτερα απ΄ ότι τα περιμένεις και κάποιες όχι. Μετά τον Πανσερραϊκό επέστρεψα στη Σερβία όπου αγωνίστηκα σε μια ομάδα όπου τερματίσαμε δεύτεροι χάνοντας μόνον από τον Ερυθρό Αστέρα. Αν δεν πίστευα πως με την ΑΕΛ μπορώ να κάνω μια καλή πορεία δεν θα ερχόμουνα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...