«Αν θέλουν να μας τελειώσουν, να μας το πουν»

Εν εξάλλω βρίσκονται άπαντες στον ΓΣΛ, έχοντας φρικτά παράπονα για τα πεπραγμένα από τους διαιτητές της αναμέτρησης με τον Χολαργό.

Ο ΓΣ Λαρισαίων δεν τα κατάφερε απέναντι στον Χολαργό, με το τελικό 73-82 να κρατά στη «ζώνη» του απευθείας υποβιβασμού τους Θεσσαλούς, οι οποίοι ξεκινούσαν ήδη με σημαντικό πρόβλημα τον αγώνα αυτόν, αφού ο Στέφαν Νίκολιτς απουσίαζε, έχοντας πρόβλημα με τη βίζα του και προσπαθώντας αυτές τις ημέρες εναγωνίως να την ανανεώσει στο εξωτερικό.

Τα χειρότερα ήρθαν για τους γηπεδούχους, όταν όπως αναφέρει η σχετική τους ανακοίνωση, «5’.30’’ πριν την λήξη του αγώνα και ενώ το σκορ ήταν 60-66, χρέωσαν με ένα εντελώς άδικο φάουλ τον Αγ. Τσούμα που ήταν το 5ο του και αποβλήθηκε, ενώ σε μια απλή διαμαρτυρία που δεν προμήνυε τίποτα τέτοιο, οι διαιτητές αποφάσισαν να χρεώσουν με τεχνική ποινή τον προπονητή του ΓΣΛ Γιώργο Σκαραφίγκα και αμέσως μετά το ίδιο έπραξαν και για τον γενικό αρχηγό της ομάδας μας Γιώργο Γουμενόπουλο».

Ο πρόεδρος του ΓΣΛ, Αντώνης Δασταυρίδης, προχώρησε σε μία καυστική δήλωση, όπου ανέφερε πως «αν θέλουν να μας τελειώσουν κάποιοι να μας το πούνε. Τουλάχιστον να μην παιδεύεται η ομάδα χωρίς λόγο. Για μια ακόμη φορά συνέβησαν απαράδεκτα πράγματα στο γήπεδο εις βάρος μας…».

Λίγο αργότερα, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο κόουτς Σκαραφίγκας προέβη στην ακόλουθη τοποθέτηση: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς για μας καιμε το πρόβλημα του Νίκολιτς που δεν συμμετείχε στον σημερινό αγώνα έγινε ακόμη πιο δύσκολο για μας. Τα παιδιά υπερέβαλλαν εαυτό, κάναμε την καλύτερή μας εμφάνιση για μένα και μέσα γήπεδο, αγωνιστικά, αλλά και σε ψυχή και κατάθεση καρδιάς. Και είναι κρίμα που κάποιοι άλλοι, καλώς ή κακώς, έρχονται να αποφασίσουν τον ιδρώτα των παικτών και το ποιος θα κρίνει το αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι μας αδικήσανε και σαν ομάδα και σαν προπονητές και σαν παίκτες. Και δεν το λέω αυτό για τον Χολαργό που κέρδισε ένα ματς που θα μπορούσε να το κέρδιζε και από μόνος του. Εμείς κάναμε τεράστια προσπάθεια, ήμασταν μέσα στο ματς 5 λεπτά πριν λήξει και εκεί συνέβη κάτι, παρόλη την αρνητική αντιμετώπιση σαν συμπεριφορά από τους διαιτητές, εκεί αποφασίσανε να τελειώσουνε το παιχνίδι.

Για το επίμαχο σημείο, να τονίσω ότι δόθηκε ένα φάουλ στον Τσούμα που δεν δίνεται ποτέ και ο παίκτης βγήκε με 5 φάουλ, επίσης, σε μια απλή δική μου διαμαρτυρία χωρίς να πω τίποτα δέχτηκα την τεχνική ποινή από το πουθενά, δηλαδή ούτε εσκεμμένο να ήταν και θεωρώ ότι ήταν στοχευόμενοι και ο Γκιουλέκας και ο κάποιοι άλλοι παίκτες σε θέμα σφυριγμάτων, χωρίς αυτό να αποτελεί κάποια καμία μομφή, σύμφωνα με όσα είδα στον αγωνιστικό χώρο μιλάω.

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com