Αν κληθεί η ΑΕΚ θα είναι εκεί!

Ο Βασίλης Δημητριάδης θα είναι ο μάρτυρας από πλευράς ΑΕΚ και μαζί με τον Μηνά Λυσάνδρου θα βρίσκονται στην Πειθαρχική της ΕΠΟ για όσα έγιναν στα αποδυτήρια του «Καραϊσκάκης».

Σήκωσε (αν και είναι το αυτονόητο και δεν θα έπρεπε) πολλή κουβέντα, προφανώς από ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα με το ρεπορτάζ (είτε εδώ είτε στην Θεσσαλονίκη) σχετικά με το αν η ΑΕΚ θα παραστεί στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ για την εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά την ΠΑΕ Ολυμπιακός και όσα έγιναν στα αποδυτήρια στην αναμέτρηση της Ένωσης με τους «ερυθρόλευκους» στο Φάληρο.

Η ΑΕΚ θα κάνει το αυτονόητο: αν και εφόσον κληθεί τότε εννοείται πως θα υπάρξει μάρτυρας. Κι αυτός είναι ο Βασίλης Δημητριάδης ο οποίος μαζί με τον Μηνά Λυσάνδρου θα βρίσκονται αύριο στην εκδίκαση της υπόθεσης και αν τους ζητηθεί (ακόμη δεν έχει λάβει καμία κλήση η ΠΑΕ ΑΕΚ) τότε σαφέστατα -όπως ενημέρωνε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο από Αθήνα, ή Θεσσαλονίκη αλλά προφανώς δεν ρώτησε κανείς όπως πάντα- και θα υπάρχει η κατάθεση της δικής της θέσης για όσα έγιναν στο «Καραϊσκάκης»!

 

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com