Απέκτησε Φιλιππόπουλο η ΑΕΛ

Βασικός στόχος της ΑΕΛ, πέρα από την ενίσχυση της ομάδας για τη συμμετοχή της στη Β΄ Εθνική κατηγορία, είναι και η θωράκιση του ρόστερ για το μέλλον, με Λαρισαίους παίκτες να απαρτίζουν το δυναμικό της.

Στο πλαίσιο αυτό η διοίκηση της ΑΕΛ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξη στην ομάδα μπάσκετ του 18χρονου Παναγιώτη Φιλιππόπουλου, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα του ΓΣ Νίκαιας.

Ο Παναγιώτης έχει γεννηθεί το 1997 και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ, με ύψος 2,05 μ. Έχει επίσης αγωνιστεί στην ομάδα Νίκαια 2012, και ο ίδιος δηλώνει απολύτως ικανοποιημένος από την ένταξή του στην ΑΕ Λάρισας και από τη δυνατότητα που έχει πλέον να αγωνιστεί στη Β’ Εθνική κατηγορία και να προσφέρει με τα αθλητικά του προσόντα το καλύτερο δυνατό στην ομάδα αλλά και να εξελιχθεί και ο ίδιος ακόμη περισσότερο.

Η ΑΕΛ θέλει επίσης να ευχαριστήσει τη διοίκηση του ΓΣ Νίκαιας για την άψογη συνεργασία που αναπτύχθηκε ανάμεσα στις δύο πλευρές προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Παναγιώτη στους «βυσσινί».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...