Αποχή από τις προπονήσεις στον ΓΣΛ/Φάρο!

Κρίσιμες εξελίξεις λαμβάνουν τόπο στη Λάρισα, με τους παίκτες του Γυμναστικού να απέχουν από τη σημερινή (30/1) προπόνηση και να απαιτούν την τήρηση των οικονομικών υποσχέσεων από τη διοίκηση έως το τέλος του μήνα, με την αγωνία για το μέλλον να «κορυφώνεται».

«Βόμβα» έσκασε σήμερα (30/1) στη Λάρισα, καθώς οι παίκτες του ΓΛ Φάρου αποφάσισαν να μην παραστούν στην καθιερωμένη τους προπόνηση, με το παιχνίδι του Σαββάτου (3/2) κόντρα στον Προμηθέα Πατρών για τη Stoiximan.gr Basket League να επίκειται. Οι φήμες περί οικονομικών προβλημάτων των Θεσσαλών, όπως φαίνεται, είχαν βάση αποκτώντας «σάρκα και οστά» τις τελευταίες ώρες με την εν λόγω επιλογή των αθλητών του Θανάση Σκουρτόπουλου, που έχουν τις δικές τους απαιτήσεις.

Συγκεκριμένα, με τη στάση τους αυτή διεμήνυσαν, πως είναι διατεθειμένοι να περιμένουν μέχρι το τέλος του μήνα, προκειμένου να τηρηθούν οι υποσχέσεις για πληρωμή δύο μισθών, που τους έχουν δοθεί από τους ιθύνοντες του συλλόγου. Οι εξελίξεις αυτές, ασφαλώς, με μερικές… ώρες να έχουν απομείνει για να γυρίσουμε στον Φεβρουάριο, ενισχύουν την αβεβαιότητα και την αγωνία γύρω από από το μέλλον της ομάδας και, φυσικά, θα φανεί σύντομα ποια θα είναι η εξέλιξη αυτής της ιστορίας.

Όλα αυτά συμβαίνουν, την ίδια ώρα που ο Φάρος βρίσκεται σε απόσταση δύο νικών από τους τελευταίους Πανιώνιο και Τρίκαλα, στην προσπάθεια να κερδίσει το συντομότερο δυνατόν την παραμονή του στην κατηγορία. Φυσικά, άλλα είναι τα θέματα που μπαίνουν αυτή τη στιγμή σε προτεραιότητα.

Πηγή: basketa.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...