Αποχωρήσεις και ευχαριστήριες δηλώσεις στον Αχιλλέα Φαρσάλων

Παρελθόν αποτελούν από την ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων τρεις ποδοσφαιριστές όπως ενημέρωσαν με επίσημη ανακοίνωση της οι Μυρμιδόνες.

Ο λόγος για τους Βασίλη Λόλα,Αναστάση Μανιώτη και Κλεβί Κόλα οι οποίοι έλυσαν την συνεργασία τους με τους κιτρινόμαυρους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αχιλλέα Φαρσάλων:

«Η Διοίκηση της ομάδος μας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Αναστάση Μανιώτη, Βασίλη Λόλα και Κλεβί Κόλα.

Σύσσωμη η ομάδα μας ευχαριστεί θερμά τους τρεις ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους στον σύλλογο και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους με υγεία και κάθε επιτυχία.»

Μάλιστα ο Βασίλης Λόλας και ο Κλέβι Κόλα με προσωπική τους δήλωση ευχαρίστησαν την ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων για την συνεργασία τους και ευχήθηκαν καλή πορεία δείχνοντας ότι αποχωρούν ως φίλοι από τον Ιστορικό Σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

Βασίλης Λόλας:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους ανθρώπους του Αχιλλέα Φαρσάλων με τους οποίους συνεργάστηκα αυτό το διάστημα που φόρεσα την φανέλα του Ιστορικού Συλλόγου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση της ομάδος τους προπονητές και όλους τους συμπαίκτες μου με τους οποίους συνεργάστηκα και να ευχαριστήσω θερμά τον κόσμο για την στήριξη του. Μέσα από την ομάδα του Αχιλλέα ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά έζησα πολλές όμορφες στιγμές και ένιωσα σαν να βρισκόμουν πραγματικά σε μια οικογένεια που είχα πάντα την στήριξη της σε ότι και αν χρειάστηκε. Αποχώρησα από τον Σύλλογο ξεκάθαρα και μόνο για δικούς μου οικογενειακούς λόγους. Εύχομαι στην ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει και πάντα θα θυμάμαι την ομάδα με τις καλύτερες αναμνήσεις».

Κλέβι Κόλα:

«Η αποχώρηση μου από την ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων έλαβε χώρα για προσωπικούς λόγους δικούς μου και μόνο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Διοίκηση του Συλλόγου για την κατανόηση και την άψογη συμπεριφορά της προς το πρόσωπο μου σε όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους προπονητές που συνεργάστηκα στον Αχιλλέα Φαρσάλων και φυσικά όλους τους συμπαίκτες μου οι οποίοι είναι πρωτίστως εξαιρετικοί χαρακτήρες και μετέπειτα πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Θα ήθελα να ευχηθώ τα καλύτερα στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων την οποία νιώθω ιδιαίτερη τιμή και χαρά που υπηρέτησα αυτό το χρονικό διάστημα, να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο που είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και να ευχηθώ η ομάδα να έχει υγεία και να πετύχει τον στόχο της».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...