Απόλαυσαν το ποδόσφαιρο στη Φαλάνη! (Pics)

Το πρώτο τουρνουά ακαδημιών διοργάνωσε στη Φαλάνη ο Σμόλικας τη Μεγάλη Δευτέρα (22/03), εκεί όπου περίπου 250 παιδιά απόλαυσαν το ποδόσφαιρο και έπαιξαν μπάλα για πάνω από τρεις συνολικά ώρες!

Συγκεκριμένα, ο Σμόλικας Φαλάνης διοργάνωσε για πρώτη φορά τουρνουά ακαδημιών με συμμετοχή οκτώ συνολικά συλλόγων, τουρνουά που έγινε στο Αθλητικό Κέντρο Φαλάνης.

Μέρος στο πρώτο τουρνουά των «πρασίνων» πήρε η Κ10 και Κ12 των Σμόλικα Φαλάνης, Φαλανιακού, Ηρακλή Λάρισας, Απόλλων Λάρισας, ΠΟΕ, Νίκη Μιχαήλ, Ατρόμητοι/Θύελλα Λάρισας και της Ακαδημίας Αίαντα Τυρνάβου.

Ο καιρός βοήθησε αρκετά τη προσπάθεια των ανθρώπων του Σμόλικα που διοργάνωσαν λοιπόν για πρώτη φορά το εν λόγω τουρνουά με τη διοίκηση του συλλόγου να έχει ως στόχο τη καθιέρωση αυτού του τουρνουά και μάλιστα χρόνο με το χρόνο με περισσότερες ακαδημίες!

Τόσο οι ποδοσφαιριστές, όσο και οι γονείς που βρέθηκαν στο γήπεδο της Φαλάνης απόλαυσαν το ποδόσφαιρο και διασκέδασαν το παιχνίδι, εκεί όπου οι αγώνες ξεκίνησαν στις 16:00 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκαν λίγο πριν τις 19:00 το απόγευμα.

Το λόγο στην έναρξη της όμορφης αυτής εκδήλωσης, πήρε ο Υπεύθυνος τμημάτων του Σμόλικα κ. Μπιτήρνας Αχιλλέας όπου ευχαρίστησε τις ομάδες για τη συμμετοχή τους, ενώ στη συνέχεια μίλησε ο Χειρουργός – Ορθοπαιδικός – Αθλίατρος και Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Μακρίδης Κων/νος όπου τόνισε τη σημασία των παιδιών να ασχολούνται με τον αθλητισμό και έπειτα με το άθλημα του ποδοσφαίρου, ενώ τιμήθηκε από τον κ. Μπιτήρνα Αχιλλέα…

Ενώ, τη τιμητική πλακέτα στον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Αδαμόπουλο Θάνο πρόσφερε ο Πρόεδρος του Σμόλικα, κ. Απρίλης Σωτήριος για τη του συμβολή του στη διεκπεραίωση του τουρνουά!

Στο γήπεδο της Φαλάνης έδωσε το παρών και η Αντιπρόεδρος του Ε.Ε. Σταυρού Λάρισας κ. Απρίλη Αγορίτσα η οποία τυγχάνει να είναι αδερφή του Προέδρου του Σμόλικα Φαλάνης και βράβευσε με τιμητική πλακέτα το «Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών Λάρισας»!

Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα, οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν γεύμα προσφορά από το «Green Family», όπου περιελάμβανε ένα φρούτο, μία μπάρα και ένα νεράκι, μία κίνηση στήριξης προς τη διοίκηση του Σμόλικα Φαλάνης.

Έπειτα, ακολούθησε η βράβευση στους παίκτες εκεί όπου όλοι οι ποδοσφαιριστές πήραν το μετάλλιο τους και η κάθε ομάδα της Κ10 και Κ12 πήρε από ένα Κύπελλο για τη συμμετοχή τους στο πρώτο τουρνουά που διοργάνωσαν οι «πράσινοι», με τα μετάλλια και το Κύπελλο στους προπονητές να δίνει ο Πρόεδρος του Σμόλικα κ. Απρίλης Σωτήριος με το μέλος της διοίκησης κ. Παπαχρήστο Χρήστο.

Άπαντες, έδωσαν ραντεβού για την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν, όπου στις τάξεις των «πρασίνων» ευελπιστούν πως θα είναι ακόμη καλύτερο το τουρνουά και μάλιστα για τη δεύτερη συνεχόμενη χρονιά…

Τέλος, η διοίκηση του Σμόλικα ευχαριστεί θερμά το «Green Family Ελληνικόν» για τη προσφορά γευμάτων στους αθλητές, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Λάρισας κ. Αδαμόπουλο Θάνο για τη συμβολή του στη διεκπεραίωση του τουρνουά. Ακόμη, ευχαριστεί τις ακαδημίες που συμμετείχαν στο τουρνουά και ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην ακαδημία του ΠΑΟΛ Αβέρωφ, στην Ακαδημία Νίκη Μιχαήλ και στον Δήμο Λαρισαίων για τη παραχώρηση των εστιών…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...