Απόλλων Σμύρνης: Εβδομάδα… ανακοινώσεων!

Ο Απόλλων Σμύρνης έχει φτάσει σε συμφωνία με ορισμένους ποδοσφαιριστές και αναμένεται εντός της εβδομάδας να τις επισημοποιήσει. 

Η Ελαφρά Ταξιαρχία έχει φτάσει σε συμφωνία με αρκετούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα στελεχώσουν το ρόστερ της επόμενηες περιόδου και αναμένεται να τις επισημοποιήσει. Συγκεκριμένα, οι «κυανόλευκοι» τα έχουν βρει με τον Πατρίκ Βουό που έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ αλλά και τους Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο, Μπάμπη Παυλίδη που αποχώρησαν από τον Άρη.

Την ίδια ώρα, στους ανθρώπους του Απόλλωνα έχουν προταθεί αρκετοί ποδοσφαιριστές και εξετάζονται ορισμένοι στόχοι. Ο Μανώλης Τζανακάκης είναι ένας εξ αυτών, για το δεξί άκρο της άμυνας, όπως και οι Δημήτρης Χαντάκιας, Γιάννης Κάργας για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής.

Πέραν των παραπάνω ποδοσφαιριστών, στην Ελαφρά Ταξιαρχία κάνουν ορισμένες επαφές και με ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό με τα ονόματα να μην έχουν… διαρρέυσει. Οι πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν πως υπάρχει ένας επιθετικός που έχει «γυαλίσει» στους «κυανόλευκους» και θέλουν να τον κλείσουν σε κάθε περίπτωση!

Πηγή: SportFM

The post Απόλλων Σμύρνης: Εβδομάδα… ανακοινώσεων! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...