Από έναν βαθμό…

Δήμητρα Γιάννουλης και ΠΟΕ δεν κατάφεραν να βρουν τρόπο να παραβιάσουν την αντίπαλη άμυνα και έτσι έμειναν στο 0 – 0.

img_3976

img_3948

Η γηπεδούχος σήμερα Δήμητρα Γιάννουλης πρόσθεσε ακόμη έναν βαθμό στη συνολική της βαθμολογία και έφτασε τους 11 ισοβαθμώντας στην 5η θέση με το Βλαχογιάννι, τον Τύρναβο και το Αργυροπούλι. Από την άλλη ο ΠΟΕ βρίσκεται πιο χαμηλά, στην 11η θέση με 8 βαθμούς.

img_3930 img_3928

Το ματς ήταν μοιρασμένο και η ισοπαλία φαντάζει το δικαιότερο αποτέλεσμα. Όμως αμφότερες οι οάδες είχαν τις ευκαιρίες τους να σκοράρουν και να διεκδικήσουν τη νίκη. Για τους γηπεδούχους υπήρχαν χαμένες ευκαιρίες με τους Γκατζούλη και Κοταρέλα.

img_3919

Από την άλλη χαμένες ευκαιρίες υπήρχαν για τον ΠΟΕ με τους Μπέλτσιο και Ματούλα. Έτσι στην αναμέτρηση τίποτα δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς να υπάρχει σκορ.

Οι Συνθέσεις

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Κυρανούδης, Μπάμπαλης, Εμμανουήλ, Κουρούτσαλης, Αμπατζίδης, Θώμος, Γκατζούλης, Κοταρέλας, Σπανός (75′ Ντάλλας), Χατζηγρηγορίου, Πατσιωτός (55′ Μπαρούτας).

ΠΟΕ (Γιάννης Κυρμιτζόγλου): Μαστοροδήμος, Μπούσιας, Τσένος, Περτζιόνι, Καρλιάμπας, Μπαλαμώτης, Τσιάγκος (60′ Μπαρλαγιάννης), Πετκολάι, Μπέλτσιος (80′ Μεσούρ), Ματούλας, Συνάπαλος (89′ Μάρκου).

Διαιτητική Τριπλέτα
Τσιοφλίκη, Αναστασίου, Γκαρέλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com