Από ένα βαθμό Καλοχώρι & Κουλούρι…

Από ένα βαθμό πήραν Καλοχώρι και Άρης Κουλουρίου στο μεταξύ τους παιχνίδι με σκορ 1 – 1 για τη 12η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β΄τοπικής κατηγορίας…

Τόσο οι «κιτρινόμαυροι» όσο και οι «βυσσινί» προσπάθησαν να φθάσουν στο θετικό αποτέλεσμα και τη νίκη, με το 1 – 1 βέβαια να αποτελεί το τελικό σκορ.

Με αυτό το πόντο λοιπόν ο Άρης Κουλουρίου έφθασε τους τριάντα βαθμούς με την ομάδα να συνεχίζει στη πρώτη θέση στο +4 από τη Μαρμαρίνη, ενώ η ομάδα του Καλοχωρίου έφθασε τους έξι βαθμούς και συνεχίζει στη προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Γιώργος Δούρος με διπλή προσπάθεια από κοντά και μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χριστοδούλου κέρδισε τον πορτιέρο του Άρη Κουλουρίου κι έβαλε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ.

Η απάντηση στα γκολ από τους «κιτρινόμαυρους» ήρθε στο 73ο λεπτό. Ο Αποστόλης Καρλιγκιώτης εκτέλεσε κόρνερ και ο Παναγιώτης Ραπτοτάσιος με σουτ από θέση βολής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Δήμου για το 1 – 1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Γιώργος Χατζής): Δήμου, Ντανίκας, Τσιρώνης Γ., Τσιρώνης Αλ., Μπαλοδήμος, Χριστοδούλου, Πλιάτσικας, Δούρος, Μπράτσια, Ζαβρής, Μαναός.

Άρης Κουλουρίου (Γιώργος Νεράτζης): Αργυρόπουλος, Καρλιγκιώτης Μ. (65′ Φασούλας), Κουρούκας, Μπάτζιος (80′ Ραπτοτάσιος Κ.), Δέλλας, Μοσχοβίτης, Νεράτζης, Μπλάνας (75′ Γκόλαντας), Τσαντζαλής (35′ λ.τ. Καρλιγκιώτης Απ.), Ραπτοτάσιος Π., Μητρούσιας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Στάμος, Κουτίνα, Γκουγκότης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...