Από ένα βαθμό Προμηθέας & Νέα Πολιτεία

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι στο «Γ. Μητσιμπόνας Β’», εκεί όπου ο Προμηθέας Λάρισας υποδέχθηκε την Αστραπή Νέας Πολιτείας και το 1 – 1 ήταν το τελικό σκορ στο παιχνίδι.

Από ένα βαθμό πήραν λοιπόν οι δύο ομάδες, εκεί όπου το συγκρότημα του Βαγγέλη Στεφανή έφθασε τους τριάντα έξι πόντους, ενώ η ομάδα του Κώστα Τσότσου έφθασε με τον βαθμό αυτό τους τριάντα τρεις πόντους.

Ο Προμηθέας ευτύχησε να μπει μπροστά στο σκορ στο 23′. Οι γηπεδούχοι λοιπόν κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Στέφανου Πρισακάρου από τον πορτιέρο της Αστραπής Νέας Πολιτείας και ο ίδιος με εύστοχη εκτέλεση κέρδισε τον πορτιέρο της Νέας Πολιτείας για το 1 – 0.

Στο δεύτερο μέρος και στο 50′ ήρθε η ισοφάριση του σκορ και το 1 – 1 για τη Νέα Πολιτεία. Ο αμυντικός του Προμηθέα, Αλίου γύρισε τη μπάλα στο συμπαίκτη του και τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Ιωαννίδη κι εκείνος στη προσπάθεια να διώξει με βολέ δεν κατάφερε να την απομακρύνει από τη περιοχή κι αυτή κατέληξε στα δίχτυα για το 1 – 1.

Στη συνέχεια της αναμέτρησης τίποτε δεν άλλαξε και μετά το τελευταίο σφύριγμα του κ. Σούλη Προμηθέας και Νέα Πολιτεία αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1 – 1.

Οι Συνθέσεις

Προμηθέας Λάρισας (Βαγγέλης Στεφανής): Ιωαννίδης, Πατσούρας Ν. (80′ Κώστας), Ψύρρας, Αλίου, Καρβουνάρης, Σκαφιδάς, Παπαδόντας, Πατσιούρας Β. (46′ Χατζησαββίδης), Πρισακάρου, Τζουρτζουκλής, Δολμές (46′ Παϊτέρης).

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Κώστας Τσότσος): Κατσίκας, Σκόμπας, Χλωρός, Κατσιάνος, Ζήσης, Καφφές (88′ Σιώκας), Καλτσάς, Γερακίνης, Σταθάκος (88′ Φασούλας), Φακίτσας (55′ Ζησούλης), Πράπας (74′ Μητάκος).

Διαιτητική Τριπλέτα
Σούλης, Καρακώστας, Ντανταλής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...