Από εβδομάδα επιστρέφει ο Σουλίδης

Με μεσημβρινή προπόνηση, συνεχίστηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας του Αγροτικού Αστέρα για το πρώτο από τα δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό Κυμίνων (11/11 – 15:00).

Το πρόγραμμα μοιράστηκε σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, τις οποίες επιμελήθηκε ο γυμναστής Βασίλης Λευθερούδης, και σε ασκήσεις τακτικής και στημένων φάσεων που συχνά-πυκνά διέκοπτε ο προπονητής της ομάδας του Εύοσμου, Γιώργος Τσουκαλίδης, ούτως ώστε να κάνει τις απαραίτητες παρατηρήσεις.

Κάτι παραπάνω από θετικό μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός ότι δεν υπήρξαν αρνητικές εκπλήξεις, με τους Μπάρμπα και Καραντασιάδη να μην νιώθουν καμία ενόχληση στις προπονήσεις όλης της εβδομάδας, με τον δεύτερο να διεκδικεί την επιστροφή στην αποστολή μετά από αρκετές εβδομάδες απουσίας (σ.σ. είχε τραυματιστεί στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Νίκη Αγκαθιάς).

Υπενθυμίζεται πως για το κυριακάτικο παιχνίδι δεν υπολογίζονται αφενός μεν ο τιμωρημένος Βουτσιάς, αφετέρου δε ο τραυματίας Σουλίδης. Ο τελευταίος, πάντως, ολοκληρώνει το στάδιο αποθεραπείας και αναμένεται να φωνάξει «παρών» στις προπονήσεις της επόμενης εβδομάδας, με απώτερο στόχο να είναι έτοιμος για το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟ Κουφαλίων (18/11 – 15:00).

The post Από εβδομάδα επιστρέφει ο Σουλίδης appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...