Από κοντά χάρις στον Παπαδόπουλο…

Ζωντανός στο κυνήγι της πρώτης θέσης του 1ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας έμεινε ο Ατρόμητος Βαμβακούς, κερδίζοντας με το φτωχό πλην όμως πάντα τίμιο (όπως και το πρωτοπόρο Μαυροβούνι) 1 – 0, τον μαχητικό Άρη Διλόφου.

Με την νίκη του αυτήν ο Ατρόμητος παρέμεινε στην δεύτερη θέση του Ομίλου, φτάνοντας τους 27 βαθμούς παραμένοντας σε απόσταση αναπνοής από το Μαυροβούνι των 28.

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε στο 55′ με πέναλτι ο Παπαδόπουλος και αφού νωρίτερα η μπάλα είχε βρει στο χέρι του Χαμουρούσου, ο οποίος και αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα από τον κ. Δρυστέλλα.

Οι Συνθέσεις

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Μητσόπουλος, Γκούνης, Μορφογιάννης, Παπαδόπουλος, Μακρής, Μπερσιάνης, Κεσσέογλου, Ξυνογαλάς, Φλώρος (75′ Αρσενόπουλος), Αζάς (46′ Βόπης), Τασιόπουλος (80′ Ανδρεόπουλος).

Άρης Διλόφου (Τάκης Ρόφαλης): Λεβέντης, Χαμουρούσος, Σακελλαρίου Κ., Ξύγκας, Συργκάνης, Σουλιώτης Β. (65′ λ.τ. Δημουλάς), Μπουλούτσος, Ξυνογαλάς, Βαΐτσης Λ., Σουλιώτης Π. (75′ Μπανιάς), Καρακώστας, Ρεντινόπουλος (46′ λ.τ. Βαΐτσης Ρ.).

Διαιτητική Τριπλέτα
Δρυστέλλας, Σούλης, Τσιτρούλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com