Από την άσπρη… “βούλα” και με Χάμο!

Χάρις στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σωτήρη Χάμου στο 67ο λεπτό, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης πέρασε από τα Βούναινα με το… λιτό σκορ του 1 – 0 και σε συνδυασμό με την ήττα του Ηρακλής Λάρισας στην Ελασσόνα, πλέον οδηγεί την κούρσα της Α΄ ΕΠΣ Λάρισας τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε αυτής.

Η ομάδα του Κώστα Κατσάρα έκανε 59 τους βαθμούς, έχοντας τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, τρεις βαθμούς διαφορά από τον Ηρακλή Λάρισας και δύσκολα η ομάδα της Τσαριτσάνης θα καλύψει την απαιτούμενη διαφορά για να μην γίνουν τα πλέι-οφ. Στον αντίποδα, η ομάδα του Βουναίνων, μπορεί μαθηματικά να έχουν ακόμη ελπίδες για την αποφυγή των πλέι-άουτ, αλλά ουσιαστικά η ομάδα του “Ηλ” έχει ήδη αρχίσει να μπαίνει στο κλίμα των μπαράζ παραμονής.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε από το σημείο του πέναλτι ο Σωτήρης Χάμος στο 67ο λεπτό. Νωρίτερα ο Ζεϊμπέκης ήταν εκείνος που ανέτρεψε εντός ορίων περιοχής των Βουναίνων τον Παπαγεωργίου, με τον κ. Βλιώρα να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σωτήρης Χάμος, που δεν αστόχησε για το τελικό, 0 – 1.

Οι Συνθέσεις

Α.Ε. Βουναίνων (Θοδωρής Εμμανουήλ): Ζεϊμπέκης, Κατσιώτης, Χατζηλιάδης Γ., Μερτζανίδης Η., Καρέντζος,, Ξαφάρας, Χριστοδούλου Κ., Μερτζανίδης Φ. (79′ Γιουρούκης), Ραπτόπουλος (70′ Καζάνι Γ.), Τσανάς, Νταναβάρας.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Νάνος, Δραχαλίβας (46′ Λεβέντης), Σαπάκος, Κουμπούρας, Γκαμπέτας, Πούτας, Χάμος, Καραλούλης, Ζηρδέλης (73′ Ντούφας), Τόλιος (60′ Παπαγεωργίου).

Διαιτητική Τριπλέτα
Βλιώρας, Μίχος, Δεληγιάννη Αλ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...