«Από τον Ολυμπιακό η μοναδική σοβαρή πρόταση για Μεριά»

Οι Τυνήσιοι τονίζουν πως η Σφαξιέν έχει επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Ολυμπιακό αναγνωρίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει την καλύτερη πρόταση.

Ο Γιασίν Μεριά ακολούθησε την αποστολή της Σφαξιέν για τον Ομάν όπου θα λάβει χώρα η προετοιμασία του συλλόγου από την Τυνησία, ωστόσο συνεχίζει να ζητάει επιτακτικά να γίνει αποδεκτή η πρόταση που κατέθεσε ο Ολυμπιακός!

Η μεταγραφή του Τυνήσιου διεθνή χάλασε λόγω της άρνησης των ανθρώπων της Εσπεράνς να καταβληθεί το ποσό του 1.8 εκατ. ευρώ σε τρεις δόσεις, αλλά και για το γεγονός πως το ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη ορίστηκε από τον Ολυμπιακό στο 10%.

Η διοίκηση της «Γιουβέντους των Αράβων» φαίνεται πως έχει αντιληφθεί τον λάθος δρόμο που ακολούθησε στις διαπραγματεύσεις και έπειτα από πιέσεις του Μιερά έχει επανέλθει προκειμένου το θέμα να κλείσει οριστικά

Στη Σφαξιέν έχουν άμεση ανάγκη από ρευστό, καθώς παρατηρούνται οφειλές στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ παραδέχονται πως η πρόταση του Ολυμπιακού είναι η πλέον συμφέρουσα!

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...