Από τους Χιλ και Λεκίδη… στον Μπόγιοβιτς και Καβουσάκη

25 ποδοσφαιριστές είναι συνολικά εκείνοι που έχουν φορέσει τόσο τα χρώματα των «βυσσινί» όσο και των «καναρινιών» του Παναιτωλικού στο πέρασμα των χρόνων. Τελευταίος «πρωταγωνιστικής» ο Ζαχαρίας Καβουσάκης που μεταγράφηκε στον Παναιτωλικό από την ΑΕΛ μόλις τον περασμένο Γενάρη.

Η ΑΕΛ το απόγευμα του Σαββάτου (18/03, 17:15) δίνει έναν ακόμη τελικό που αφορά στη παραμονή της στην κατηγορία, με τους «βυσσινί» να στοχεύουν στο τρίποντο που θα τους φέρει πιο κοντά στη παραμονή. Στο πλαίσιο της αναμέτρησης αυτής το ArenaLarissa.gr, σας παρουσιάζει όλους εκείνους που αγωνίστηκαν και στα δύο στρατόπεδα.

Πιο Αναλυτικά

Ζαχαρίας Καβουσάκης, Μίλαν Μπόγιοβιτς, Αλέξανδρος Ζέρης, Γιώργος Φωτάκης, Πασχάλης Μελισσάς, Σιρίλ Καλί, Νίκος Αραμπατζής, Τζούνιορ, Δημήτρης Ρούσσης, Περικλής Μπουσινάκης, Μίρνες Σίσιτς, Πέτρος Ζουρούδης, Θανάσης Παλαιολόγος, Βαγγέλης Καούνος, Γιώργος Κατερίνης, Μιχάλης Μπουκουβάλας, Γεώργιος Σίμος, Γιάννης Τσάγγαρης, Ιβάν Νεντέλκοβιτς, Θεοδόσης Θεοδοσιάδης, Γιάννης Τσακμακίδης, Βασίλης Μπακογιάννης, Σίμο Κρούνιτς, Απόστολος Λεκίδης, Ντάνιελ Χιλ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com