Από 13.000 εισιτήρια σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ η πρόταση της ΕΛ.ΑΣ!

Σε αδιέξοδο οδηγήθηκε η πρώτη σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς η πρόταση της αστυνομίας για 13.000 εισιτήρια σε κάθε μια εκ των φιναλίστ απορρίφθηκε από τις δύο ομάδες.

Επικαλούμενη λόγους ασφαλείας, η Ελληνική Αστυνομία πρότεινε στις δύο φιναλίστ  να πάρουν από 13.000 εισιτήρια ενόψει του τελικού της 12ης Μαΐου, με τις οι δύο  ομάδες να είναι αρνητικές ως προς αυτό το ενδεχόμενο και να ζητούν μεγαλύτερο αριθμό εισιτηρίων.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής σύσκεψης στα γραφεία της ΕΠΟ οι εκπρόσωποι της αστυνομίας επέμεναν στην συγκεκριμένη πρόταση τους και η οριστική απόφαση θα παρθεί την Παρασκευή, σε νέα σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα σ’ όλους τους εμπλεκόμενους του τελικού.

Σ’ ότι αφορά τη θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αυτή είναι ο αριθμός των εισιτηρίων να πλησιάσει ή να είναι ο ίδιος με αυτόν που είχε πάρει στον τελικό του 2014, δηλαδή κοντά στα 21.500 εισιτήρια. Πριν την έναρξη της σύσκεψης η πλευρά του Δικεφάλου του Βορρά έθεσε θέμα για το αν γίνεται ο τελικός να μην διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο, αλλά ο πρόεδρος Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος ξεκαθάρισε πως είναι οριστική η απόφαση της έδρας.

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...