Απώλεια βαθμών και φωνές για τη διαιτησία!

Σε ένα δυνατό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο των Άσπρων Σπιτιών, Αμβρυσσέας και Ασπρόπυργος, έμειναν στο 0-0 με τους φιλοξενούμενους να έχουν σοβαρά παράπονα από τη διατητική τριπλέτα.

Η Ένωση Ασπροπύργου έχασε την πρώτη σημαντική ευκαιρία της στο 33′. Ο Δουκάκης βρέθηκε απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα, όμως δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα σημαδεύοντας μακριά από την εστία. Στο 38′, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται, καθώς ο Vaz Mendes ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από αμυντικό του Αμβρυσσέα, όμως ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

Με την επανέναρξη, ο Vaz Mendes, θα χάσει την πιο σημαντική ευκαιρία στο δεύτερο μέρος. Συγκεκριμένα, στο 47′ θα βρεθεί απέναντι στον τερματοφύλακα του Αμβρυσσέα, όμως το τελείωμα του δεν ήταν καλό. Στις καθυστερήσεις του αγώνα και συγκεκριμένα στο 91′ η ομάδα του Ασπροπύργου θα σκοράρει με τον Δουκάκη, όμως ο επόπτης θα ακυρώσει το γκολ ως οφσάιντ, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται καθώς η μπάλα προήλθε από παίκτη του Αμβρυσσέα.

Διαιτητής Γκάμαρης (Αθήνας)

Επόπτες Ζήρδας (Αθήνας) και Δόσης (Αθήνας)

Αμβρυσσέας Διστόμου: Ντουμανης, Στασινόπουλος, Καραλής (79′ Τελλος), Στάρις, Ζυγογιάννης, Χαραλαμπίδης, Μανιδάκης, Σένκα (90′ Βλάχος), Vaz, Δήμου, Αντωνίου (72′ Ivanov).

Ένωση Ασπροπύργου: Κατσούλης, Τσουκαλάς, Σταγάκης, Βασιλείου, Ζώνας (90′ λ.τ. Νάκας), Νικολάου, Δουκάκης, Σταύρου, Μίλιτς, Μπέλης (85′ Χαϊκάλης), Vaz Mendes (50′ Κιρτζιαλίδης).

The post Απώλεια βαθμών και φωνές για τη διαιτησία! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...