Ας κερδίσει ο καλύτερος…

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΣΛ η καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου ενόψει και του τελικού για το Κύπελλο που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη στο Στάδιο Αλκαζάρ.

Οι δύο φιναλίστ είναι ο Αχιλλέας Φαρσάλων που κληρώθηκε και ως τυπικά γηπεδούχος στην αναμέτρηση και ο Δωτιέας Αγιάς.

Το παρόν στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Ζήσης Γρηγορίου, ο πρόεδρος των της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου κ. Νίκος Δημεράς, όπως και ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Σταύρος Πουλαράκης.

Από πλευράς Αχιλλέα Φαρσάλων, το παρόν έδωσε ο διοικητικός κ. Χρήστος Τσαπραΐλης, ο προπονητής κ. Τάκης Παραφέστας και τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Κώστας Νεμπεγλέρας.

Από την άλλη πλευρά τώρα και για τον Δωτιέα Αγιάς, το παρόν έδωσε ο πρόεδρος κ. Κώστας Γουργιώτης, ο προπονητής κ. Δημήτρης Μπουκουβάλας και τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Βασίλης Ντακούλας.

Στην ομιλία τους όλοι αναφέρθηκαν στη διεξαγωγή του αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης, ευελπιστώντας πάντα να δούμε έναν ιδανικό τελικό, με όμορφο θέαμα και από τις δύο ομάδες και φυσικά να κερδίσει ο καλύτερος και πιο τυχερός!

Τέλος, όλοι έκαναν έκκληση προς τον φίλαθλο κόσμο τόσο της Λάρισας, όσο και των Φαρσάλων και της Αγιάς για να δώσουν το παρόν στο Στάδιο Αλκαζάρ και με τον τρόπο αυτό να παρακολουθήσουν από κοντά την όμορφη αυτή γιορτή του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Νομού μας…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com