Ασταμάτητη η Ανάβρα

Με νέο εντυπωσιακό σκορ, 5 – 0, η Προοδευτική Ανάβρας κέρδισε και τον Θερμαϊκό Στομίου, συνεχίζοντας να οδηγεί την κούρσα του 3ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας με 27 βαθμούς, όσους και ο Πύρρος Λάρισας.

Οι γηπεδούχοι πήραν στο 41′ το προβάδισμα στο σκορ με σουτ του Άγγελου Κορδαλή, για να δώσουν συνέχεια στο σκοράρισμα στο δεύτερο μέρος, όπου και “καθαρίσαν” την… υπόθεση νίκη.

Στο 52′ ο Αντώνης Γκαραλιάκος με σουτ στη κίνηση έδωσε “αέρα” δύο τερμάτων στους γηπεδούχους, για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0 στο 57′ ο Βαγγέλης Αποστόλου. Με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, ο Αντώνης Γκαραλιάκος έβαλε και αυτός το όνομά του στο πίνακα των… σκόρερ, με τον Ιμπρούσι στο 75′ να διαμορφώνει το τελικό 5 – 0 της Προοδευτικής.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα της Προοδευτικής Ανάβρας είχε και τέσσερα δοκάρια στην αναμέτρηση με τους Σχοινά, Καραντώνη, Κορδαλή και Γκαραλιάκο.

Οι Συνθέσεις

Προοδευτική Ανάβρας (Γιώργος Λυκοκώστας): Ξύτσας, Γκιάφος (75′ Ζαχαράκης), Μπούρας, Μαλαχτάρης, Ντόντος, Σχοινάς, Καραντώνης (68′ Χονδροδήμος), Γιαννουλέας, Κορδαλής, Γκαραλιάκος (68′ Ιμπρούσι), Αποστόλου (65′ Ντελής).

Θερμαϊκός Στομίου (Χρήστος Βλούχος): Οικονόμου Χρ., Αντωνίου, Τοπάλης, Πολύζος (46′ Αλβανός Στ.), Χατζηλιώντας, Πικούλης, Σελήνης, Οικονόμου Ρ., Αλβανός Κ., Βούντας, Σερίκου.

Διαιτητική Τριπλέτα
Διαμάντης Χ., Μπάρκας, Τζήκας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...