Ασταμάτητο το Χειμάδι

Ο Ολυμπιακός Χειμαδίου έκανε ότι ήθελε τη Δόξα Ομορφοχωρίου και πανηγύρισε μία επιβλητική νίκη με τελικό σκορ το 6 – 1.

Σχεδόν στα μισά του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 20ό λεπτό της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι «άνοιξαν» το σκορ. «Δράστης» ο Γιώργος Καραντώνης, ο οποίος με σουτ νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Ενώ στο 35′ ο Γιώργος Καραντώνης ανατράπηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γιώργος Νούσιος του Βασιλείου και δεν αστόχησε, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.

Με το «καλημέρα» του δευτέρου ημιχρόνου, το Χειμάδι πέτυχε ακόμη ένα τέρμα. Στο 46′ ο Γιώργος Καραντώνης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0. Ενώ στο 44′ ο Σταύρος Λίταινας έκανε το 4 – 0 με ωραίο σουτ.

Λίγο αργότερα οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της… τιμής, μειώνοντας σε 4 – 1. Για να έρθει ο Χρήστος Λόγκας για το Χειμάδι να δώσει διαστάσεις θριάμβου στο σκορ, όταν με σουτ έκανε το 5 – 1. Το τελικό 6 – 1 διαμόρφωσε ο Γιώργος Καραντώνης με σουτ στο 82′, σημειώνοντας παράλληλα χατ – τρικ.

Η Σύνθεση

Ολυμπιακός Χειμαδίου (Γιώργος Νούσιος): Τζικόπουλος, Παναγιωτίδης, Τόπης, Γκοτζαμανίδης, Νούσιος Γ. Αχ. (75′ Γκόγκος), Νούσιος Γ. Β., Κουτσώνας, Γκόλαντας, Καραντώνης, Λίταινας Στ. (70′ Γκόλτσιος), Λίταινας Αντ. (60′ Λιόγκας).

Διαιτητική Τριπλέτα
Μπουρονίκος, Κακάνης, Τσιτρούλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com