“Αυτοκτονία” για Αμυγδαλέα!

Αναμέτρηση χωρίς νικητή ανάμεσα στην ομάδα των Βουναίνων και την Αμυγδαλέα με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 2 – 2, με τους γηπεδούχους να κάνουν την πρώτη τους ισοπαλία στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη η ομάδα της Αμυγδαλέας που ήθελε οπωσδήποτε βαθμό ή βαθμούς προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό αν και προηγήθηκε με δύο τέρματα διαφορά.

Ο Καψούρης άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό για τους φιλοξενούμενους, για να διπλασιάσει τα τέρματά του στο 30′ και να δώσει ένα καλό προβάδισμα για την Αμυγδαλέα.

Δυστυχώς τα όνειρα για το  πρώτο τρίποντο της ομάδας του κ. Κώτσιου χάλασε ο Παπακώστας, όταν μείωσε για τα Βούναινα σε 1 – 2, που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Ενώ ο Σάλτας στο 75′ σημείωσε το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων για να λήξει η αναμέτρηση στο “Χ”.

Οι Συνθέσεις

Α.Ε. Βουναίνων (Χρήστος Ντίστας): Καραποστόλης, Γκρίμπας, Ευαγγέλου, Ακρίβος, Παπακώστας, Χατζηθεοδώρου (65′ Τσιφλίζογλου), Χατζηλιάδης (85′ Τικταπανίδης), Ζερβούλης (46′ Τσαπράζης Κ.), Τσαπράζης Σ., Μερτζανίδης.

Αετός Αμυγδαλέας (Βαγγέλης Κώτσιος): Τέρπος, Μπάκας, Παπαδημητρίου, Σιούτας, Μπέλιος, Ευαγγελούλης (85′ Δουμές), Μητράκας, Παζάρας (85′ Ρόδιος), Καψούρης, Μαυρουδής, Μακρίδης (75′ Γραμμένος).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...