Αφαίρεση τριών βαθμών στον ΑΟ Χανιά

Με ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών τιμωρήθηκε ο ΑΟ Χανιά, λόγω της μη καταβολής οφειλομένων στον ποδοσφαιριστή Ανέστη Χατζηλιάδη.

Η κρητική ΠΑΕ ήταν ασυνεπής στο διακανονισμό που είχε συμφωνήσει με τον Έλληνα παίκτη, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί η ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών. Σε περίπτωση που ο ΑΟΧ εξοφλήσει τον Χατζηλιάδη έως την Παρασκευή 28/4, τότε θα του επιστραφούν οι βαθμοί, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Stoiximan.gr Football League.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση της υπ.  αριθμ. 33/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που έχει κοινοποιηθεί στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ  & στη FOOTBALL LEAGUE και αφού παρήλθε άπρακτη η ημερομηνία προθεσμίας που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή ΑΝΕΣΤΗ ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗ, από την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ αφαιρούνται τρεις ( 3 ) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ ( άρθρο 24 παράγραφος 5 ) αν η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι την 28-04-2017, οι εν λόγω βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ με νεότερη απόφαση της FOOTBALL LEAGUE». 

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com