Βαθμό από τη μία, φωνές από την άλλη!

Από ένα βαθμό πήραν σήμερα το απόγευμα Αμπελόκηποι και Αετός Μακρυχωρίου στο μεταξύ τους παιχνίδι για την 15η στροφή της Α΄1 τοπικής κατηγορίας.

Αμφότερες οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό με το σημερινό 1 – 1, με το τελικό αποτέλεσμα να ευνοεί τους γηπεδούχους, όπου δίνουν μάχη για παραμονή στη κατηγορία. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι «φωνάζουν» τόσο για τη διαιτησία του κ. Σάρρου στον αγώνα, όπως και για το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων.

Με το σημερινό βαθμό λοιπόν, η ομάδα του Ζήση Χολέβα έφθασε τους δέκα οκτώ πόντους και συνεχίζει στην δωδέκατη θέση του πίνακα της βαθμολογίας, ενώ το σύνολο του Δημήτρη Τσέτσιλα συνεχίζει στη πρώτη θέση κι έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής, τριάντα έξι βαθμούς.

Τα δύο τέρματα σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος της συνάντησης. Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Γιώργος Τίκος γύρισε τη μπάλα στον Χρήστο Γκικούδη και μετά από ασυνεννοησία των δύο παικτών, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα των φιλοξενουμένων για το 1 – 0.

Η απάντηση όμως από τον Αετό ήρθε στο 55ο λεπτό. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Τίκος εκτέλεση φάουλ και με κεφαλιά ο Φάνης Τσιαπλές έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του, καθώς η μπάλα σταμάτησε στα δίχτυα της εστίας του Γιάννη Κυριάκη.

Πάντως, οι άνθρωποι του Μακρυχωρίου εκφράζουν πολλά παράπονα για το σκληρό μαρκάρισμα των γηπεδούχων όπως και για την φάση του πέναλτι στο 63ο λεπτό, με τον κ. Σάρρο να δίνει συνέχεια στον αγώνα. Ακόμη, εκφράζουν πολλά παράπονα για τη συνολική διαιτησία του διαιτητή στο σημερινό παιχνίδι.

Οι Συνθέσεις

Α.Ο. Αμπελόκηποι (Ζήσης Χολέβας): Κυριάκης, Δόνος, Βεργής, Καραγιάννης, Δούκας, Χίσα Μπ., Σούμπασης, Μπόλος, Μάτα, Χίσα Τσ. (80′ Μπονόμι), Λένας.

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας – Τάσος Βασιλειάδης): Γκικούδης, Δάσσιος (55′ Σαμπάνης), Τίκος, Τσιαπλές, Αλμυρούλης, Καπετάνι, Τσιαντούλης, Καλούσης (68′ Τζίκα Ντ.), Φουσίκας, Πάσιος, Μητσογιάννης (46′ Τζίκα Ίλ.).

Διαιτητική Τριπλέτα
Σάρρος, Τζιμούρτος, Τζήκας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...