«Βασίλεψε» ο Άρης Κουλουρίου!

Την ετήσια πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Άρης Κουλουρίου το βράδυ της Τρίτης στο «Ταβερνάκι» στη πλατεία του Προφήτη Ηλεία.

Η ομάδα που πρωταγωνιστεί στον 3ο όμιλο της Β΄τοπικής κατηγορίας έκοψε τη πρωτοχρονιάτικη πίτα λοιπόν, καθώς η διοίκηση παρέθεσε γεύμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου και οι τυχεροί ήταν πολλοί.

Μέσα σε ένα όμορφο κλίμα οι «κιτρινόμαυροι» είχαν την ευκαιρία να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο αφού αγωνίστηκαν τελευταία απέναντι στον Πύρρο και έπειτα με τον Όλυμπο Αιγάνης τη περασμένη Κυριακή κι ενώ έρχεται το ντέρμπι με τον Όλυμπο Γόννων.

Τυχεροί της βραδιάς λοιπόν αναδείχθηκαν οι Παναγιώτης Ραπτοτάσιος και Θανάσης Αργυρόπουλος που βρήκαν τα φλουριά και το αντίτιμο αντιστοιχούσε σε χρηματικό ποσό, ενώ οι Βαγγέλης Μπάτζιος και Τάσος Δέλλας κέρδισαν ένα τραπέζι για δύο άτομα στο «Ταβερνάκι» στη πλατεία του Προφήτη Ηλείας.

Ακόμη, τυχερός ήταν και ο Χρήστος Ζαφειράκης που κέρδισε το ταξίδι στο Μπάνσκο, μία χορηγία του Γιάννη Μπατζιόλα και του LaTravel προς την ομάδα του Άρη Κουλουρίου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...