«Βασίλεψε» ο Άρης Κουλουρίου

Τη πρωτοχρονιάτικη πίτα για το νέο έτος έκοψε χθες το βράδυ ο Άρης Κουλουρίου!

Η ομάδα που μετέχει στον 3ο ομίλο της Β΄ΕΠΣΛ «βασίλεψε» χθες το βράδυ στη Ταβέρνα «Γωνίτσα», με τη διοίκηση να παραθέτει γεύμα στους παίκτες του συλλόγου.

Πολλά ήταν τα δώρα από τη πρωτοχρονιάτικη πίτα για τον Άρη Κουλουρίου, με τους τυχερούς να κερδίζουν όχι ένα, ούτε δύο αλλά πέντε συνολικά δώρα!

Συγκεκριμένα, το φλουρί βρήκε ο Βαγγέλης Θανάς που κέρδισε και τριήμερο ταξίδι στο Μπάνσκο εκ μέρους του κ. Γιάννη Μπατζιόλα και το LA Travel, το δεύτερο φλουρί είχε αντίτιμο το χρηματικό ποσό των εκατό ευρώ και το κέρδισε ο Αποστόλης Καρλιγκιώτης, ενώ το τρίτο φλουρί και το αθλητικό μπουφάν κέρδισε ο Γιώργος Τσιάρας.

Ακόμη, το τέταρτο φλουρί και την αθλητική φόρμα κέρδισε ο Άρης Σταμέλος και το πέμπτο και τελευταίο φλουρί και μία φιάλη στο νυχτερινό κέντρο διασκεδάσεως, Animal, εκ μέρους του προπονητή της ομάδας, Γιώργου Νεράτζη, κέρδισε ο Γιάννης Κουρούκας!

Κι ενώ η ομάδα προετοιμάζεται για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Σ.Σ. Ραψάνης, παιχνίδι που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή (21/01) για την 13η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...