“Βασίλεψε” ο Προμηθέας Λάρισας

Την ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησαν τα τμήματα ποδοσφαίρου της Αθλητικής Ένωσης Λάρισας «Προμηθέας». Το περασμένο Σάββατο και μετά τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις τα ηλικιακά τμήματα Κ8, Κ10 και Κ12 βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Larissa Sports Center, όπου παρουσία μελών της Διοίκησης, των προπονητών και των γονέων τους έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα και ευχήθηκαν για μια υγιή και επιτυχημένη χρονιά για όλους.

Την ίδια ημέρα, μετά το παιχνίδι του ανδρικού τμήματος με την Ελπίδα Μεσοχωρίου, σε μία ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα στην ταβέρνα «Λιμανάκι» η Διοίκηση και οι προπονητές παρέθεσαν γεύμα τόσο στο ανδρικό τμήμα όσο και στις ομάδες Κ16 και Κ14.

Κατά τη διάρκεια του γεύματος έγινε ένας μίνι απολογισμός της φετινής αγωνιστικής χρονιάς από τον υπεύθυνο της Ακαδημίας του Προμηθέα Βαγγέλη Στεφανή, που στη συνέχεια αναφέρθηκε συνοπτικά στον προγραμματισμό για το υπόλοιπο της χρονιάς, που περιλαμβάνει -εκτός των αγωνιστικών υποχρεώσεων στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΛ- και τη συμμετοχή τμημάτων της Ακαδημίας σε τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των χορηγών του Συλλόγου, των αδερφών Τσουμάνη και του Μπάμη Βασίλειου, τους οποίους η Διοίκηση του Προμηθέα ευχαρίστησε για την προσφορά και την οικονομική τους στήριξη, ενώ η όμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Για την φετινή χρονιά «τυχεροί» αναδείχθηκαν οι Πρισακάρου Στέφανος, Τσιότρας Αθανάσιος, Καραθάνος Στυλιανός, Γιάγκας Χαράλαμπος και Κυριακάκης Στυλιανός, που έλαβαν ως δώρο από τον Σύλλογο μία δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ για αγορά αθλητικού υλικού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...