«Βασίλεψε» ο Σμόλικας Φαλάνης!

Την ετήσια πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το βράδυ της περασμένης Τρίτης ο Σμόλικας Φαλάνης!

Οι «πράσινοι» που μετά την εντός έδρας νίκη απέναντι στη Δόξα Βλαχογιαννίου επέστρεψαν στη 4η θέση της βαθμολογίας, είχαν την ευκαιρία να τα πουν και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Μέσα σε πολύ καλό και οικογενειακό κλίμα και στη ταβέρνα «Ο Ντάμαλης» στη Φαλάνης λοιπόν, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή Δημήτρη Νερπιέτρι να είναι ο τυχερός και να κερδίζει το φλουρί που αντιστοιχούσε σε συμβολικό ποσό.

Η διοίκηση παρέθεσε δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα, εκεί όπου έδωσαν το παρών ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝ Λάρισας κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης, οι Αντιπρόεδροι της Ένωσης κ. Μιχάλης Λίταινας και κ. Ρένος Καρυώτης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Φαλάνης κ. Κώστας Λυγούρας όπως και η Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης και Τοπικών Κοινοτήτων κα. Ρίτα Απρίλη.

Ακόμη, το παρών στην όμορφη αυτή βραδιά του συλλόγου έδωσε και ο χορηγός της ομάδας, κ. Στέλιος Παπαδόντας με τον πολύ καλό του φίλο και προπονητή της Θύελλας Ελάτειας, Θοδωρή Σολωμό και είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα με τους ποδοσφαιριστές, όπως και συζητηθούν πολλά γύρω από τον Σμόλικα.

Το λόγο αρχικά πήρε ο πρόεδρος της ομάδας, Σωτήρης Απρίλης όπου ευχήθηκε σε όλους μία καλή χρονιά δίχως τραυματισμούς και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της, ενώ τις ευχές τους προς τον σύλλογο έδωσαν τόσο ο κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης, ο κ. Κώστας Λυγούρας όσο και η κα. Ρίτα Απρίλη!

Μετά από τη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τον Σμόλικα προέχει το εκτός έδρας ματς με τον Αχιλλέα Φαρσάλων στο γήπεδο της Βαμβακούς το ερχόμενο Σάββατο (01/02) για τη 19η αγωνιστική της A’ DE-TOX ΕΠΣΝ Λάρισας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...