Βαϊνάλντουμ: «Στη Λίβερπουλ όταν το σώμα λέει “όχι”, του πάμε κόντρα…»

Ο χαρακτήρας δεν αρκεί από μόνος του για να τραβάει τη Λίβερπουλ από το χέρι και να την οδηγεί στις νίκες. Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ τόνισε πως η νοοτροπία όλων των παικτών είναι τέτοια που πηγαίνει κόντρα στο σώμα τους, όταν καταλαβαίνουν ότι δεν αντέχουν να συνεχίσουν!

Επιστροφή στοιχήματος* στη EuroLeague και 400+ ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Ολλανδός χαφ των «κόκκινων» αναφέρθηκε στη γενικότερη νοοτροπία στην οποία έχουν μυηθεί άπαντες στον σύλλογο και καταφέρνουν αυτή τη στιγμή να είναι πρωτοπόροι και απόλυτο φαβορί στο πρωτάθλημα, διεκδικώντας την κορυφή, στην οποία τελευταία φορά βρέθηκαν το 1990!

«Είναι σκληρό και πολύ δύσκολο να συνεχίζεις μέχρι το τέλος, όμως, έτσι είναι πιο γλυκιά η κάθε νίκη σε σχέση με τα εύκολα αποτελέσματα. Πρέπει να πιέζεις τον εαυτό σου και να μη σταματάς ακόμα κι αν το σώμα σου έχει στείλει όλα τα σημάδια πως έχει κουραστεί.

Ειδικά προς το φινάλε των αγώνων, πρέπει να σκέφτεσαι ότι μπορείς να παίξεις και έρχεσαι σε κόντρα με το σώμα σου. Όταν αυτό σου λέει “όχι” και είναι κουρασμένο, εσύ του απαντάς “όχι όχι, πρέπει να συνεχίσουμε, πρέπει να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος”» είπε ο «Τζίνι».

Βαϊνάλντουμ: «Στη Λίβερπουλ όταν το σώμα λέει “όχι”, του πάμε κόντρα...»

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...