«Βγάζουν μάτια» οι μικροί του Σμόλικα!

Το περασμένο καλοκαίρι ο Σμόλικας Φαλάνης ενισχύθηκε στις θέσεις όπου ήθελε ανανέωση αλλά και παίκτες, όπου μπορούν να ανταπεξέλθουν στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄τοπικής κατηγορίας.

Στα χέρια του Χρήστου Χατζηλιάδη ήρθαν ονόματα όπως οι Κατσαρός, Τεκέδης, Γάλλος, Τσιρογιάννης και Μάρης, με τον πρώτο να έρχεται από τα τμήματα υποδομής και τη Κ20 της ΑΕΛ, τον δεύτερο από τη Πελασγιώτιδα, τον τρίτο από τον Ροδιακό και τους δύο τελευταίους από τους Ατρόμητους/Θύελλα Λάρισας.

Παίκτες μικρή σε ηλικία αλλά έχοντας δίπλα τους έναν τεχνικό όπως ο Χρήστος Χατζηλιάδης, μέχρι τώρα βλέπουμε πώς… «βγάζουν μάτια» μέσα στον αγωνιστικό χώρο με τελευταίο «θύμα» τους τη Μελία στον 3ο γύρο του Κυπέλλου, όπου ο Σμόλικας επιβλήθηκε με 5 – 0 εκτός έδρας.

Ο Λευτέρης Γάλλος ήταν ο κορυφαίος της προχθεσινής αναμέτρησης για τον Σμόλικα, ενώ δίχτυα βρήκε και ο νεαρός, Γιώργος Τεκέδης.

Από εκεί και πέρα, το μέλλον βρίσκεται μπροστά τους και σίγουρα αν αξιοποιήσουν την ευκαιρία που έχουν πάρει από τον σύλλογο της Α΄τοπικής κατηγορίας, τότε μονάχα κερδισμένοι θα βγουν από τις εμπειρίες τις οποίες θα έχουν πάρει από τη φετινή τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...