Βλέπει παντού… Μέσι ο Ρονάλντο

Όταν ένα γράφημα που περιγράφει τις κορυφές που έχει κατακτήσει ο Λιονέλ Μέσι κυκλοφορεί τη Δευτέρα, την Τρίτη πιο σίγουρο κι απ’ το ότι θ’ ανατείλει ο ήλιος είναι κάτι άλλο: Ότι θα κυκλοφορήσει το αντίστοιχο γράφημα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Έστω κι αν αυτό θα επιβεβαιώνει ότι -από πλευράς επιτευγμάτων- ο Αργεντινός προηγείται σημαντικά του μεγάλου αντιπάλου του. Και πώς να μην είναι έτσι, από τη στιγμή που τρεις κατηγορίες απομένουν στον Πορτογάλο ώστε να είναι πρώτος παντού και σε όλες κυνηγάει τον Μέσι!

Καταρχάς, σε αντίθεση με τον Αργεντινό (που βρίσκεται ήδη στην πρώτη θέση των σκόρερ της Μπαρτσελόνα) ο Ρονάλντο χρειάζεται 33 ακόμα γκολ για να ξεπεράσει τους Ντι Στέφανο και Ραούλ και να πετύχει το ίδιο στη Ρεάλ.

Πέρα λοιπόν από την εθνική Πορτογαλίας -όπου έχει προσπεράσει τον Εουσέμπιο σε γκολ- στα υπόλοιπα μέτωπα του μένει (λίγο ή περισσότερο) έδαφος να καλύψει για να πιάσει τον Μέσι.

Διότι στη μάχη για την κορυφή των σκόρερ του Champions League υπολείπεται ένα μόλις γκολ (για να πιάσει αυτός τον Ραούλ στα 71). Στα «clasico» ωστόσο βρίσκεται έξι τέρματα πίσω. Και στην Primera Division έχει τις λιγότερες ελπίδες απ’ οπουδήποτε αλλού, καθώς ο Αργεντινός χρειάζεται δυο γκολ για να πιάσει τον Τέλμο Θάρα στην κορυφή, την ώρα που ο Ρονάλντο απέχει 56 απ’ αυτή.

ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ - ΓΡΑΦΗΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...