Βράβευσε Παραφέστα – Νεμπεγλέρα και δίδαξε ποδοσφαιρική κουλτούρα

Δύο εμβληματικές μορφές του Λαρισινού ποδοσφαίρου και όχι μόνο, βράβευσε ο Αετός Αμυγδαλέας κατά την χθεσινή αναμέτρηση (19/03) με τον Αχιλλέα Φαρσάλων. Και ο λόγος φυσικά για τους Κώστα Νεμπεγλέρα και Τάκη Παραφέστα.

Η διοίκηση της Αμυγδαλέας έχει αποδείξει περίτρανα τα τελευταία χρόνια πως ξέρει να παίζει μπάλα και εκτός των τεσσάρων αγωνιστικών γραμμών και στο πλαίσιο καλής συνεργασίας με τις «αντίπαλες» ομάδες του Νομού, βράβευσε κατά την χθεσινή αναμέτρηση με τον Αχιλλέα Φαρσάλων, τον προπονητή, Τάκη Παραφέστα και τον ποδοσφαιριστή του Αχιλλέα, Κώστα Νεμπεγλέρα.

Την απονομή της ανθοδέσμης και της πλακέτας στα τιμώμενα πρόσωπα πραγματοποίησαν ο πρόεδρος του Αετού Αμυγδαλέας, Χρήστος Καραμούτης και ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Λιάπης.

  • Στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά προς τα δεξιά, οι Χρήστος Μπασαγιάννης (Πρόεδρος Αχιλλέα Φ.), Χρήστος Καραμούτης (Πρόεδρος Αετού Αμυγ.) και Χρήστος Τσαπραΐλης (Αντιπρόεδρος Αχιλλέα Φ.).

Πέραν των βραβεύσεων ο Αετός Αμυγδαλέας μετά το τέλος του αγώνα επιφύλασε και μία έκπληξη στην Φαρσαλινή αποστολή, με την διοίκηση των γηπεδούχων να… κάνει το τραπέζι στους Κυπελλούχους ΕΠΣ Λάρισας 2017, δείγμα των πάνω απ΄ όλα ανθρωπίνων σχέσεων που διακατέχουν ορισμένοι άνθρωποι, ακόμη, στο… ποδόσφαιρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com