Βρέθηκε συνεργάτης για τον Αντρέ Πάους!

Συνεργάτη στον Αντρέ Πάους βρήκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, στο πρόσωπο του Δημήτρη Σίτσα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Αλέξης Κούγιας βρήκε στο πρόσωπο του Δημήτρη Σίτσα τον άμεσο συνεργάτη του Αντρέ Πάους, παρά το γεγονός πως ο Ολλανδός δεν ζήτησε συνεργάτη μετά την λύση της συνεργασίας με τον Ηλία Φυντάνη.

Ο 46χρονος, Δημήτρης Σίτσας, θα είναι ο νέος συνεργάτης του Ολλανδού τεχνικού της ΑΕΛ, Αντρέ Πάους που βρίσκεται ήδη στη Λάρισα και λογικά σήμερα θα παρουσιαστεί στους ποδοσφαιριστές. Αυτό που τον διακρίνει είναι η ικανότητα να αναδεικνύει ποδοσφαιριστές, κάτι που κατάφερε με ιδιαίτερη επιτυχία στην ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης.

Ο Δημήτρης Σίτσας έχει αποφοιτήσει από το Κολέγιο Ανατόλια και γνωρίζει την Αγγλική και την Ισπανική γλώσσα. Είναι κάτοχος Διπλώματος UEFA A όπως και κάτοχος διπλωμάτων παρακολούθησης των προπονητικών σεμιναρίων που διοργάνωσαν οι ολλανδικές SBV Vitesse και FC Utrecht. Επίσης είναι κάτοχος Διπλώματος Futsal.

Ο Σίτσας έχει εργαστεί στο παρελθόν στην Νίκη Ευκαρπίας, στον Βορρά Αμπελοκήπων, στον Ιωνικό, στην Δόξα Αρετής και στις Κ15, Κ17 και Κ19 της ΠΑΕ Άρης όπου έζησε πολύ μεγάλες προπονητικές στιγμές και ανέδειξε ποδοσφαιριστές που πλέον αγωνίζονται ως επαγγελματίες σε υψηλό επίπεδο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com