Βραβεύει τον Ντουράντ το ΝΒΑ για την φιλανθρωπική του δράση!

Το ΝΒΑ θα τιμήσει τον Κέβιν Ντουράντ για την βοήθεια που προσφέρεισε ιδρύματα και παιδιά, πριν τον αγώνα με τους Θάντερ.

Αδιάκοπα συνεχίζει την φιλανθρωπική του δράση ο Κέβιν Ντουράντ!

Ο φόργουορντ των Ουόριορς στηρίζει συχνά όσους το έχουν ανάγκη και το ΝΒΑ θα τον βραβεύσει, για όσα έχει προσφέρει σε ιδρύματα και οργανισμούς για τον μήνα Ιανουάριο, με το βραβείο «NBA Cares Community Assist Award», πριν το ματς με τους Θάντερ.

Συγκεκριμένα, αυτά ο Ντουράντ τον προηγούμενο μήνα:

1) Δωρεά 3 εκατομμυρίων δολαρίων στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, για να στηρίξει τα προγράμματα μπάσκετ και τις εγκαταστάσεις του.

2) Σε συνεργασία με το Make-A-Wish, ο Ντουράντ πραγματοποίησε τις ευχές τριών αγοριών, τα οποία πάσχουν από σοβαρές ασθένειες. Τα τρία αυτά αγόρια παρακολούθησαν τον αγώνα των Ουόριορς με τους Νικς και συνάντησαν μετά τόσο τον «KD», όσο και τους συμπαίκτες του.

3) Συνεισέφερε στην καμπάνια «10 for 10» του Κόλιν Κάπερνικ, προσφέροντας 10.000 δολάρια.

4) Στηρίζει τα ιδρύματα «Elizabeth House» και «Larkin Street Youth Services» τα οποία βρίσκονται στο Όκλαντ και στα οποία έχει προσφέρει από $12.500 στο καθένα. Τα ιδρύματα αυτά φροντίζουν παιδιά που έχουν θέματα με ασθένειες και την εκπαίδευσή τους, αλλά και γυναίκες και νέους που είναι άστεγοι, είναι θύματα βίας ή έχουν οικονομικά προβλήματα.

 

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...